12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerul Matasari isi joaca ultima sansa

Minerul Matasari isi joaca ultima sansa

Minerul Matasari isi joaca azi ultima sansa de mentinere in Divizia C, fotbalistii dorindu-si sa reuseasca pentru ca pierderea colegului lor Ion Paicu sa nu fie zadarnica. Jocul de la Vinju Mare, cu Minerul Mehedinti, ar putea fi biletul de mentinere in divizia C a gorjenilor de la Minerul Matasari in cazul unei victorii. Mehedintenii au asigurate punctele necesare mentinerii in divizia C, iar pentru gorjeni este ultima sansa, deoarece in ultima etapa urmeaza sa stea. Greu incercati dupa pierderea colegului lor Ion Paicu, decedat chiar in timpul partidei precedente de campionat, matasarenii trebuie sa evolueze cu datoria morala de a cistiga toate cele trei puncte. Minerul Matasari nu a solicitat oficial aminarea acestui meci de care depinde in mare masura chiar existenta gruparii, desi jucatorii sint in stare de soc. Conducerea ii va motiva suplimentar pe fotbalisti si le va achita chiar in ziua partidei salariile la zi.


Meciul retrogradarii ar putea fi catalogata intilnirea dintre Severnav si Arsenal Motru, echipa care pierde urmind sa ia drumul campionatului judetean. O remiza nu ar folosi niciuneia dintre echipe, singura speranta de mentinere in divizia C fiind victoria. Fara cei mai valorosi fotbalisti, Priescu si Florea, „tunarii“ vizeaza cele trei puncte pe terenul unei echipe pe care au invins-o in toate meciurile de pregatire si in turul campionatului.


In meciul CFR Timisoara – EMC Rovinari, gorjenii vor incerca sa speculeze pe contraatac lejeritatea cu care gazdele, deja promovate, vor aborda jocul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS