12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinel flutura banii, dar nu spune citi a luat

Dinel flutura banii, dar nu spune citi a luat

Cum PNA pare sa-i fi luat din nou urma, dupa ce s-a vehiculat ca nu a primit nici un ban de la Dinamo pentru transferul a sase jucatori si afacerea a fost facuta „la negru“, Dinel Staicu s-a aparat ieri printr-un comunicat menit sa informeze ca patronul Universitatii a primit o suma importanta de bani din „Stefan cel Mare“. Pentru Plesan, Guso, Daouda, Murgan, Moti si Ilie Iordache, Dinel pretinde ca a purtat „negocieri indelungate si uneori cit se poate de dure si in nici un caz nu au fost facuti cadou clubului Dinamo“, adaugind ca suma primita „nu poate fi facuta publica, fiind vorba de tranzactii“.


In cazul in care ne-am fi ingrijorat ca patronul care a dus Universitatea in Divizia B nu a cistigat si de pe urma acestor jucatori, Dinel ne asigura ca a primit „o suma care nu e de neglijat“, dorind parca sa rasuceasca si mai mult cutitul in rana suporterilor.


Ca sa apreciem, alaturi de cinste, si demnitatea patronului Stiintei, ni se prezinta si o factura fiscala emisa de hotelul „Confort“ din Bucuresti, prin care Dinel a platit aproximativ 40 de milioane de lei pentru cazarea echipei inaintea meciului cu Dinamo. Era culmea sa se fi cramponat de o mie si ceva de euro, dupa ce vinzarea fotbalistilor i-a adus milioane de euro.


In finalul comunicatului este amintita „deschiderea fata de presa“ a conducatorilor si se exprima dorinta de a solicita raspunsuri din partea oficialilor in privinta „problemelor neclare care vizeaza clubul“. Un paragraf care suna destul de ciudat, tinind cont ca presedintele executiv al clubului nu a mai oferit vreo explicatie pentru presa cam de cind Universitatea mai avea sanse reale de a ramine in prima divizie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS