16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArman Karamian va juca impotriva României

Arman Karamian va juca impotriva României

Olandezul Henk Wisman, selectionerul Armeniei, a convocat 19 jucatori pentru meciurile cu Macedonia si România, din grupa I de calificare la CM 2006, din lot facind parte si atacantul Arman Karamian, care evolueaza la FC Brasov. Fratele sau geaman, Artavazd Karamian, legitimat la Rapid Bucuresti, nu a fost inclus in lot din cauza unei accidentari, la fel ca si capitanul echipei, Harutiun Vardanian, si ca atacantul Artur Petrosian. Atacantul Andrei Movsisian nu a fost convocat deoarece in prezent nu are echipa.


Mijlocasul Albert Sargsian (Amkar Perm) revine la nationala Armeniei dupa mai mult de doi ani. Jucatorul de 30 de ani a evoluat ultima oara pentru reprezentativa tarii sale in meciul cu Grecia, disputat in octombrie 2002, in preliminariile Euro – 2004, apoi a refuzat sa joace sub comanda selectionerului Bernard Casoni.


Lotul Armeniei cuprinde urmatorii jucatori: Roman Berezovski (Dinamo Moscova), Apoula Bete (Pyunik Erevan) – portari, Sargis Hovsepian, Alexander Tadevosian, David Arzumanian (toti la Pyunik Erevan), Karen Dokhoian (Krilia Sovetov Samara), Eghishe Melikian (Metalurg Donetk), Albert Sargsian (Amkar Perm), Hamlet Mkhitarian (MTZ-RIPO Minsk), Romik Haciatrian (OFI Creta), Karen Aleksanian, Artur Petrosian (ambii la Zimbru Chisinau), Haik Djenebian (FC Banants), Artur Voskanian, Razmik Grigorian (ambii la Yesil Bogatir Petropavlovsk), Armen Sahgeldian (Tadamon), Edgar Manusarian (Ajax Amsterdam), Ara Hakobian (Stal Alcevsk), Arman Karamian (FC Brasov).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS