Acasă Sport „Avem sansa a doua“

„Avem sansa a doua“

Presedintele Federatiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a spus ieri ca este optimist in ceea ce priveste partida pe care echipa nationala a României o va disputa simbata, de la ora 21.30, la Rotterdam, cu selectionata Olandei, in cadrul preliminariilor CM 2006. „Sint optimist in ceea ce priveste meciul cu Olanda, pentru ca numai o victorie ne poate da mai multe sanse de calificare la Campionatul Mondial. Mutu este o piesa importanta in fotbalul românesc si ma bucur ca a revenit. Din pacate, asa cum am mai spus, noi plecam la Rotterdam cu sansa a doua“, a spus presedintele FRF.


Intrebat ce pronostic da la acest meci, Mircea Sandu a raspuns: „Nu e important scorul. As vrea sa cistigam, dar sper sa nu pierdem“.


Joc-scoala pentru tricolori


Reprezentativa României a cistigat marti seara, cu scorul de 4-0 (2-0), jocul-scoala disputat la Saftica impotriva reprezentativei de tineret, prin golurile reusite de Claudiu Niculescu (2) si Florentin Petre (2). Selectionerul Victor Piturca a inceput acest meci, disputat pe durata a doua reprize de cite 40 de minute, cu urmatoarea formula de echipa: Lobont – Contra, Tamas, Ghionea, P. Stoica – Fl. Dumitru, Pancu, D. Munteanu, Mitea – Mutu, Cl. Niculescu. Dupa pauza, Piturca a trimis in teren urmatorii fotbalisti: M. Tudor – Stoican, Radoi, Ghionea, Rat – Fl. Petre, Plesan, Ov. Petre, G. Coman – Grigorie, M. Niculae. Capitanul echipei nationale a României, Cristan Chivu, a fost menajat.


Tricolorii urma sa dispute aseara, tot la Saftica, un nou meci-test, in compania divizionarei B Dinamo II Bucuresti.


Meci-test pentru olandezi


Reprezentativa Olandei a invins marti seara, cu scorul de 7-0, echipa de amatori Quick Boys, intr-un joc-scoala disputat la baza „Sportpark Nieuw Zuid“ din Katwijk. Golurile au fost inscrise de Van Persie (3), De Jong (2), Van der Vaart si Vennegoor of Hesselink. Selectionerul Marco van Basten a trimis in teren urmatoarea formula de echipa: Van der Sar – Melchiot, Heitinga, Opdam, Van Bronckhorst – De Jong, Landzaat, Van der Vaart – Kuyt, Van Persie, Babel. Au mai evoluat: Timmer, Vlaar, Maduro, Lindenbergh si Vennegoor of Hesselink. Jucatorii Andre Ooijer (accidentat la coapsa), Khalid Boulahrouz (genunchi), Wilfer Bouma (spate), Mark van Bommel (gamba), Arjen Robben (glezna) si Ruud van Nistelrooy au fost menajati.

Exit mobile version