16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMonica Niculescu, in turul secund

Monica Niculescu, in turul secund

Jucatoarea româna de tenis Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea al turneului de juniori de la Roland Garros. Niculescu, desemnata cap de serie numarul 7, a invins-o in runda inaugurala, cu scorul de 3-6, 7-5, 7-5, pe rusoaica Evgenia Grebenyuk si va juca in faza urmatoare a competitiei cu frantuzoaica Youlia Fedossova, invingatoare cu 6-4, 7-6, in fata americancei Jennifer Stevens.


In turul doi al acestei intreceri a ajuns si Alexandra Dulgheru, favorita numarul 9, care a depasit-o ieri, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Gracia Radovanovic (Franta), urmind sa o intilneasca in aceasta faza pe jucatoarea japoneza Ayumi Morita. Ieri s-a mai calificat si Raluca-Ioana Olaru, cap de serie numarul 14, care a trecut de italianca Karin Knapp cu scorul de 6-3, 6-4. Olaru va juca in turul secund cu invingatoare dintre Irena Pavlovic (Franta) si Polona Rebersak (Slovenia).


In schimb, nu au trecut de runda inaugurala a turneului de juniori Sorana Cirstea, intrecuta cu 6-2, 6-3, de argentiniana Florencia Molinero, si Mihaela Buzarnescu, eliminata de daneza Caroline Wozniacki, scor 3-6, 6-2, 4-6. In competitie se mai afla si Madalina Gojnea (nr. 15), care ieri, in primul tur, a invins-o pe italianca Sara Errani cu 6-3, 6-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS