10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAndone l-a consolat pe Neagoe

Andone l-a consolat pe Neagoe

La incheierea partidei din „Stefan cel Mare“, antrenorul Ioan Andone l-a consolat pe antrenorul Stiintei, Eugen Neagoe, apreciind curajul acestuia de a veni cu o echipa de pusti sa faca fata echipei campioane. Alti doi jucatori dinamovisti, capitanul Florentin Petre si Adrian Mihalcea, au gasit cuvinte de lauda la adresa tinerilor jucatori craioveni, prezicindu-le un viitor deosebit.


Desi a fost implicat in incidentul din tur, lovindu-l pe suporterul care a intrat pe teren in timpul jocului Universitatea – Dinamo, Adrian Mihalcea a recunoscut, inaintea transferului de la Dinamo la Genoa, ca a tinut de mic cu Stiinta, in copilaria si adolescenta sa avind camera decorata cu zeci de fotografii ale jucatorilor alb-albastri.


In schimb, nici unul dintre fostii componenti ai Universitatii care acum evolueaza la Dinamo nu a catadicsit macar sa salute delegatia olteana. Mai mult, Claudiu Niculescu nici macar nu si-a cerut scuze dupa ce a avut o interventie criminala asupra lui Banica in repriza secunda, in urma careia a scapat fara avertisment, desi era o faza clara de „rosu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS