10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii nu iarta pe nimeni

Oltenii nu iarta pe nimeni

FC Caracal – CS Otopeni 3-1


• Stadion „Parc“, spectatori 1.500.


• Au marcat: Girla ‘9, Bornescu ’47-p, Ciuca ’53 / Cristean ’76.


FC Caracal: Bornescu – Ciuca, Stoica, Vodita – Girla, Saceanu, Paduret (’79, Pasare), Dina (’56, Ciobanu), Velcovici – Orac (’88, Stroescu), Al. Piturca. Antrenor: Nicolae Ungureanu.


CS Otopeni: Bobariu – Vladescu, Ungurean, Munteanu (’46, Celpan) – C. Batrinu, Margarit, Hidisan (’58, Florea), S. Pana, Grigoras – C. Birsan, Bunica (’63, Cristean). Antrenor: Marian Pana.


• Au arbitrat: M. Salomir – F. Buzarnescu, V. Negoita.


Dupa ce in urma cu doua saptamini detronase pe FC Sibiu din fotoliul de lider printr-o victorie clara cu scorul de 3-1, simbata, FC Caracal a procedat la fel si cu CS Otopeni, echipa aflata la acel moment pe primul loc in seria a II-a. Fara sa stea prea mult pe ginduri, oltenii au predat inca o lectie de fotbal, demonstrind ca acasa nu iarta pe nimeni, indiferent de numele adversarului. Trupa lui Ungureanu a jucat ireprosabil si dupa ce a deschis scorul in minutul 9, prin Girla (sut de la 20 de metri in vinclu), putea sa incheie meciul pina la pauza daca Dina, Orac si Piturca, de doua ori, nu s-ar fi grabit in situatii ideale.


La reluare insa, gazdele au pornit furibund si in numai sase minute s-au desprins la un categoric 3-0. Portarul Bornescu si-a mai trecut o data numele pe lista marcatorilor, transformind un penalti obtinut de Dina (’47), pentru ca apoi Ciuca sa puna latul din sase metri, dupa o lovitura libera executata de Saceanu. La acest scor, oaspetii s-au trezit si au inceput sa puna probleme caracalenilor, reducind din diferenta prin Cristean (’76), care l-a invins pe Bornescu cu o lovitura de cap, dar pina la final nu au mai reusit decit sa trimita o data mingea in bara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS