8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar o victorie ii mentine in obiectiv

Doar o victorie ii mentine in obiectiv

Echipa Pandurii nu are decit o optiune pentru a spera la promovare, sa obtina toate punctele pe stadionul „Florea Dumitrache“, in meciul cu Dinamo II. Victoria gorjenilor nu este suficienta pentru ca Oltenia sa fie reprezentata pe prima scena a fotbalului românesc, ea trebuind dublata de un ajutor al caracalenilor, materializat cel putin printr-un rezultat de egalitate in fata liderului, CS Otopeni.


Fara doi dintre titularii obisnuiti ai returului, Stefan, suspendat pentru cumul de cartonase galbene, si Ursu, accidentat, echipa lui Sandoi este motivata suficient pentru a nu da cu piciorul unei premiere istorice. Fotbalistii tirgujieni vor fi sustinuti de circa 1.000 de suporteri, un numar impresionant pentru un joc in deplasare, gorjenii simtind, probabil, apropierea victoriei finale. Tehnicienii celor doua candidate la fotoliul de lider, Emil Sandoi si Marian Pana, s-au contrat de la distanta, fiecare scotind in evidenta valoarea jucatorilor sai in detrimentul contracandidatei. Sandoi a laudat parcursul formatiei din Caracal in retur, care s-ar clasa pe podium intr-o ierarhie a celei de-a doua parti a campionatului, in timp ce formatia de linga aeroport ar ocupa locul cinci, judecind dupa valoarea lotului. „Fara punctele obtinute in prelungiri, CS Otopeni s-ar batea pentru evitarea retrogradarii, iar dupa valoarea lotului s-ar clasa pe locul cinci fata de Caracal, care are un lot mult mai valoros“, a afirmat Sandoi. Pana spune ca Pandurii nu are jucatori de nivelul lui Birsan si Bunica, pentru ca ar avea acum multe puncte avans fata de fosta divizionara C.


Comisia de Licentiere a FRF a aprobat, la inceputul acestei saptamini, dosarul depus de Pandurii Tirgu Jiu, astfel ca gruparea gorjeana va putea evolua in sezonul viitor in Divizia A, daca va promova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS