12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArbitrii promovarii

Arbitrii promovarii

Scapata de grija retrogradarii, FC Caracal a demonstrat ca se poate implica, indirect, in lupta pentru accederea in prima divizie. Din intilnirile cu formatia lui Nicolae Ungureanu au iesit cistigatoare doua dintre pretendentele la Divizia A, Pandurii Tirgu Jiu si Petrolul Ploiesti, sibienii „rupindu-si gitul“ pe stadionul „Parc“. Astazi joaca la Caracal a patra favorita la promovare, CS Otopeni, dar pe care oltenii o primesc in postura de lidera.


Jucatorii lui Marian Pana au sansa sa aduca la anul pe Steaua, Dinamo si Rapid linga aeroport, dupa doar un an de Divizia B. Asta doar in cazul in care eventualul loc din primul esalon al Otopeniului nu este deja „amanetat“ unui alt club.


Vedetele oaspetilor sint Birsan, craioveanul care a facut cariera in Divizia A la Onesti si Astra, Margarit, unul dintre „rocaristii“ adusi de Netoiu in Banie, mai obisnuit insa cu campionatul chinez, Bunica, un atacant care a pierdut un baraj de promovare, cu Gloria Buzau, si Hidisan, „decarul“ echipei, un produs al scolii de fotbal argesene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS