18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHanescu, in turul trei la Roland Garros

Hanescu, in turul trei la Roland Garros

Tenismanul român Victor Hanescu demonstreaza o forma excelenta la Internationalele Frantei, acesta calificindu-se ieri in turul trei al competitiei dotate cu premii in valoare de 6.370.980 de euro. Hanescu nu a putut fi oprit de argentinianul Juan Ignacio Chela, cap de serie numarul 31, pe care l-a depasit dupa patru seturi, 7-5, 6-1, 3-6, 7-5, dupa doua ore si 51 de minute. Desi sud-americanul a reusit opt asi fata de trei, cit a avut românul, si a condus la lovituri cistigatoare 53-40, Victor a gafat mai putin (50-65 la greseli nefortate si 3-7 la duble greseli), reusind si sase breakuri. In ultimul set, Hanescu a revenit de la 2-4, cistigind cu 7-5 pe serviciul adversarului.


In turul trei, tenismanul român il va intilni pe invingatorul dintre peruanul Luis Horna si britanicul Tim Henman, meci care s-a disputat dupa inchiderea editiei. Pentru ca a ajuns in aceasta faza a competitiei, Victor Hanescu are deja asigurate 15 puncte ATP, dar si 30.000 de euro.


La turneul de la Roland Garros, organizatorii au stabilit ieri si meciurile din primul tur al probei de dublu, unde Hanescu face pereche cu cehul Jan Hernych, cei doi urmind sa joace impotriva cuplului argentinian Lucas Arnold / Martin Garcia. La dublu este prezent si Andrei Pavel, eliminat in runda inaugurala la simplu. „Cneazul“ il va avea ca partener pe italianul Daniele Bracciali si va da piept cu tandemul chilian Fernando Gonzalez / Nicolas Mahut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS