16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPentru public si onoare

Pentru public si onoare

Primul meci de cind sintem oficial retrogradati. Lipsit de importanta? Nici vorba. Contra lui Apulum palmaresul spune ca avem doua egaluri si o infringere. Asa ca ar trebui sa batem.


Oaspetii mai au sperante de doi bani pentru a evita revenirea in „B“ dupa numai doi ani. Alb-albastrii au o obligatie morala mult mai importanta. Ei trebuie sa lupte astazi pentru public si onoare. Un cuvint pe care ne e greu sa-l mai amintim cind vine vorba de cumpararea unui loc in Divizia A pentru la anul. Am retrogradat, nu inseamna ca ne-am pierdut identitatea. Sau cel putin nu inca. Nu trebuie sa facem o tragedie ca au plecat Plesan, Guso si restul „mercenarilor“. Sa nu-i facem mai importanti decit sint. La urma urmei, au plecat de la Craiova jucatori care au insemnat ceva pentru acest club. Ei sint doar urmasii lui Stoican si compania de „netoisti“. Doi dintre ei, Plesan si Guso, au purtat odata banderola Universitatii pe mina. Au avut insa si o banderola neagra pe suflet. Sa-i uitam! Nu sint nici macar vinovati, pur si simplu nu conteaza.


Vinovatul il cunoastem, are multe inginerii la activ, este cercetat de PNA, este nostalgic comunist si blestemat de toti cei care sufera pentru ceea ce el numeste „afacere“.


Miine, Bondrea este nevoit sa incropeasca o echipa, dar si obligat sa ii dea increderea ca poate cistiga. Dati afara de Staicu, Papura si Lutu au refuzat sa paraseasca Stiinta inaintea incheierii campionatului. Ei si ceilalti care au refuzat sa dezerteze si-au mai spalat din pacatele unui sezon in care au dus Stiinta sub linie.


Un cuvint pentru cei care sint chemati sa completeze „unsprezecele“ Craiovei in ultimele etape. Pentru ca ei conteaza acum pentru noi mai mult decit o suta de „plesani“. Patrascu si ceilalti tineri trebuie sa creasca in spiritul adevaratei Craiove. Desi nu prea mai are cine sa-i educe. Sa nu perceapa aceasta promovare neasteptata doar ca pe o sansa de a debuta prematur in prima divizie, ci si ca pe o onoare care li se face. Pentru ca asta nu au inteles multi dintre cei care au intrat in ultimii ani in vestiarul Stiintei. Ce inseamna onoarea de a imbraca tricoul acestei echipe. Din aceasta cauza ei nu au reprezentat niciodata Universitatea Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII