3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportValuri de votca la Moscova

Valuri de votca la Moscova

Noua detinatoare a Cupei UEFA a fost intimpinata ieri-dimineata, in capitala Rusiei, de citeva mii de suporteri. Imbracati in culorile clubului moscovit, albastru si rosu, fanii i-au aclamat pe jucatori inca de la sosirea pe Aeroportul „Sheremetievo“ si s-au inghesuit sa atinga pretiosul trofeu cucerit de acestia.


Miercuri seara, imediat dupa sfirsitul meciului, zeci de mii de sustinatori ai lui TSKA au iesit pe strazile capitalei Rusiei pentru a celebra victoria favoritilor si au strigat ore intregi „Noi sintem campionii!“. Aproximativ 80 de persoane, aflate in stare de ebrietate pe strazi, au fost retinute de politie.


Presa rusa nu a incetat sa complimenteze echipa cistigatoare a Cupei UEFA: „Fotbalul rus ramine in continuare viu daca putem sa cistigam asemenea meciuri de exceptie“, scrie Soviet Sport, cel mai vechi cotidian sportiv. „Rusia celebreaza victoria ta“, se putea citi pe prima pagina a cotidianului Sport Express, care nu ezita sa propuna sarbatorirea in fiecare an, pe 18 mai, a zilei fotbalului rus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS