12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Divizia C, seria a 5-a, etapa a 23-a / In runda a 23-a a Diviziei C, echipele craiovene din seria a 5-a au acelasi obiectiv, victoria. In Banie va evolua doar Armata, care va intilni in Valea Fetii, de la ora 18.00, Progresul Corabia. „Militarii“ lui Gusatu au cam amortit de atita pauza si au de gind sa „zburde“ astazi pe teren pentru inca trei puncte care sa-i apropie si mai mult de podium. In schimb, cealalta echipa craioveana neinvinsa in acest retur, „Gica Popescu“, va avea un meci greu pe terenul liderei CSM Vilcea. Gazdele au cu trei puncte mai mult decit Universitatea II si, in cazul unei victorii, isi vor asigura biletele pentru esalonul secund. In aceasta etapa se mai disputa partidele FC Olt Scornicesti – Senaco Novaci si Petrolul Ticleni – Chimia Craiova. Universitatea II, Oltchim Vilcea si Stiinta CFR vor sta, cele doua echipe craiovene urmind insa sa sutina astazi, de la ora 11.00, pe terenul „Ion Oblemenco II“, un meci amical. (M.A.)


Divizia C, seria 6-a, etapa a 23-a / Doua dintre cele trei divizionare C gorjene componente ale seriei a 6-a sint programate in etapa a 23-a, Arsenal Motru urmind sa stea. Echipa fara griji, EMC Rovinari se deplaseaza la Mehedinti pentru un meci „in familie“ cu Minerul, avind in vedere ca ambele formatii sint sustinute financiar din aceleasi surse, sindicatele miniere. In schimb, matasarenii au nevoie de sprijinul divin, de rezultatele indirecte si, nu in ultimul rind de ajutorul propriu pentru a se mentine in Divizia C. „Minerii“ si-au luat masuri speciale pentru deplasarea de la Lugoj, unde intilnesc Auxerre Orsova, intr-un joc capital pentru existenta in esalonul trei si au plecat spre locul faptei inca de ieri. Singurul indisponibil este Iovan, accidentat. In seria a 6-a, in runda a 23-a se vor mai disputa partidele Severnav Severin – Minerul Moldova Noua, CFR Timisoara – UM Timisoara, Hexe Timisoara – Universitatea Resita si Gloria Resita – Florian Jimbolia. (C.P.)


Cupei României Creativ / In sferturile de finala ale Cupei României Creativ (Gorj) s-a inregistrat o singura surpriza, „amatorii“ de la Minerul Motru II eliminind divizionara D, Dinamo Stanesti. In rest, favoritele s-au impus, fiind calificate in semifinale trei formatii din fruntea campionatului judetean. Motrenii, cu o echipa cu media de virsta de 42 de ani, s-au impus in fata ocupantei locului patru in Divizia D, dupa un joc mediocru. Oaspetii s-au batut singuri, golul calificarii „minerilor“ fiind, de fapt, un autogol. Iata rezultatele complete ale fazei a treia a Cupei României Creativ: Minerul Motru II – Dinamo Stanesti 1-0, Gilortul Tirgu Carbunesti – Dumbrava Cilnic 4-1, Universitatea Constantin Brincusi – MVM Dragutesti 0-1, Paringul Sadu – Rostramo Tirgu Jiu 1-0. Tragerea la sorti a semifinalelor are loc astazi, la ora 11.00, la sediul AJF Gorj. (C.P.)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS