17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au facut spectacol

Craiovenii au facut spectacol

Handbalistii din Banie au avut parte de un joc facil in runda a 24-a a diviziei secunde. Universitatea Petrolul Craiova nu a avut emotii simbata, pe teren propriu, in fata penultimei clasate, HC Vaslui, pe care a invins-o la zece goluri diferenta, 38-28 (22-12). Tehnicianul Sebastian Dobeanu a rulat tot lotul de jucatori, cerindu-le elevilor sai sa faca si spectacol, iar oltenii s-au conformat, transformindu-i pe moldoveni in simpli parteneri de antrenament. Totusi, cind in teren s-au aflat rezervele, Universitatea a cam scirtiit, lucru observat si de antrenor, care a precizat ca mai este nevoie de timp pina cind formatia sa va avea puterea sa joace la spectacol si cu echipele din prima parte a clasamentului.


Cu doua etape inainte de finalul sezonului, „petrolistii“ craioveni se afla pe locul cinci in ierarhia seriei Est, simbata urmind sa intilneasca, in deplasare, HCM II Constanta, echipa a doua a gruparii care duminica a cistigat Cupa României, iar peste doua saptamini HC Focsani, in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii.


In partida cu vasluienii, Universitatea s-a prezentat in urmatoarea formula: Antonaru – Fl. Pavel (8 goluri), Purcarea (3), Cordescu (7), Florea (7), Olteanu (7), Tatomir (3). Au mai jucat Stoica (2), R. Mihai (1), Tudosie, Cristea si Lambu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS