14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCernat, titular la Dinamo Kiev

Cernat, titular la Dinamo Kiev

Ucraina. Mijlocasul Florin Cernat a evoluat pe toata durata partidei pe care echipa sa, Dinamo Kiev, a cistigat-o duminica, in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Tavria Simferopol, in etapa a 26-a a campionatului Ucrainei. In urma acestui rezultat, Dinamo Kiev a acumulat 64 de puncte in clasament si ocupa in continuare locul doi, cu un punct mai putin decit echipa Sahtior Donetk, care are insa un meci mai putin disputat.


Rusia. Jucatorul Cristian Tudor a inscris un gol in partida pe care echipa sa, Alania Vladikavkaz, a cistigat-o duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-3, impotriva formatiei Rubin Kazan, in etapa a 8-a a campionatului Rusiei. Tudor, care a fost introdus pe teren in minutul 40, a primit un cartonas galben in minutul 63 si a marcat in minutul 85. Coechipierul sau, Iulian Tames, nu a fost folosit. Tot in campionatul Rusiei, Pompiliu Stoica a evoluat pe toata durata partidei pe care FC Moscova a terminat-o la egalitate, scor 0-0, in compania formatiei Terek Groznii. Jucatorul Florin Soava a fost introdus pe teren in minutul 85 al partidei pe care Spartak Moscova a cistigat-o in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata echipei Tomsk, in timp ce fundasul Adrian Iencsi a fost rezerva.


Olanda. Jucatorul Nicolae Mitea a fost rezerva la Ajax Amsterdam in partida cistigata in deplasare, cu scorul de 2-0, impotriva formatiei Vitesse Arnhem, in etapa a 33-a a campionatului Olandei. Coechipierul sau, portarul Bogdan Lobont, nu a fost inclus in lot.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS