10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBornescu a fost eroul meciului

Bornescu a fost eroul meciului

Desi, dupa locurile ocupate de cele doua echipe in clasament, meciul de la Caracal nu era considerat un derbi in adevaratul sens al cuvintului, iar gazdele pareau a fi, intr-un fel, victime (ca si in partida cu Petrolul), oltenii au reusit simbata sa detroneze liderul. Intilnirea a fost tensionata, cu o rasturnare spectaculoasa de scor si cu situatii la limita… infarctului. Gazdele au dominat in prima repriza, dar destul de steril, iar la pauza rezultatul a fost favorabil sibienilor: dupa ce Stoica a trimis balonul in bara, in faza urmatoare oaspetii au obtinut un penalti, transformat de Bindar (’37).


La reluare, s-a jucat cu multa determinare, iar caracalenii au reusit sa se impuna la capatului unei reprize naucitoare. In minutul 47, Stoica a transformat o lovitura libera de la aproape 25 de metri (1-1), iar peste un minut Saceanu, cu capul, a naruit sperantele sibienilor, 2-1. Istoria partidei s-a scris in minutul 65: arbitrul Helesteanu a acordat cu usurinta un penalti oaspetilor, dar Tarcea nu a reusit sa-l invinga pe Bornescu. Goal-keeper-ul caracalenilor a fost MVP-ul meciului, el transformind apoi, in minutul 77, penaltiul acordat ca urmare a unui fault asupra lui Ciobanu, 3-1. Dupa o absenta de aproape noua luni, in acest meci a revenit pe teren Dina, care a jucat virf.


Dupa meci, Ungureanu a afirmat: „A fost un joc de infarct si cistigat de cei mai buni! Sint bucuros si ragusit“.


Ilie Balaci, presedintele de onoare al FC Caracal, a completat: „Am jucat numai pentru noi, ca sa scapam de retrogradare!“. In tribuna stadionului „Parc“ din Caracal s-au mai aflat fostii mari fotbalisti ai „Craiovei Maxima“, Negrila si Tilhoi, precum si fostul component al Universitatii si Rapidului, Cornel Frasineanu, in prezent la Bursaspor (liga a doua turca), revenit pentru citeva zile acasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS