5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportZidane este convins ca Franta se va califica la Mondiale

Zidane este convins ca Franta se va califica la Mondiale

Fostul international Zinedine Zidane este convins ca reprezentativa Frantei se va califica la Campionatul Mondial de anul viitor, din Germania. „Zizou“ a facut aceasta declaratie pentru site-ul oficial al echipei sale de club, Real Madrid, unde a vorbit si despre viitorul sau. „Franta se va califica. Situatia in care se gaseste este grea, dar sint sigur ca va reusi sa o faca“, a afirmat mijlocasul francez, artizanul ultimelor succese ale „albastrilor“, titlul mondial in 1998 si cel europen in 2000.


Zidane a profitat de faptul ca a fost intervievat si a repetat ca nu intentioneaza sa revina la echipa nationala, risipind sperantele celor care mai credeau ca se va razgindi. „Decizia mea este irevocabila. Imi voi incheia cariera in anul 2007, insa nu exclud ca acest lucru sa se intimple mai devreme. Voi lua aceasta decizie cind va sosi momentul potrivit“, a spus Zinedine Zidane.


In grupa a 4-a de calificare la CM 2006, Franta ocupa primul loc, la egalitate de puncte (10) cu reprezentativa Israelului, in timp ce Elvetia si Irlanda, echipele clasate pe locurile trei si patru au fiecare cite noua puncte, dar si un meci mai putin disputat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS