17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Un punct mititel

Fara patron si fara sustinerea publicului, jucatorii Universitatii au incercat aseara sa uite macar pentru 90 de minute de situatia dezastruoasa pe care o traverseaza si sa invinga pe Gloria Bistrita, o echipa care ne-a pus mai mereu probleme. Desi nu se asteptau la sustinerea publicului, alb-albastrii a trebuit sa faca fata si ironiilor venite din tribune, dovedindu-se inca o data ca oltenii sint campioni mondiali la facut misto.


Prima repriza s-a jucat pe contre, Universitatea trecindu-si in cont trei situatii de a marca, in timp ce Gloria a avut doua astfel de oportunitati: Mindrean a lovit bara cu un sut de la 16 metri (‘5), Daouda, liber la sase metri, a trimis cu capul mingea peste transversala (’11), Salajean, singur cu Guso, a gresit tinta (’22), Feleaga a trimis peste poarta, din marginea careului, dupa ce Cimpeanu respinsese in fata sutul lui Schumacher (’27), iar Plesan a nimerit transversala la un corner executat de Lutu (’38).


In repriza secunda, oaspetii au fost primii care au „schimbat“ tabela, Coroian, nemarcat in centrul careului mare, fructificind cu un sut puternic o centrare de pe dreapta a lui Mindrean (’67). Oltenii au egalat in minutul 82 prin cel mai hulit jucator de aseara, Plesan, care a reluat cu capul o centrare din corner, dind astfel o palma morala celor care il apostrofeaza de un sezon intreg.


 


Cine se prostitueaza?


 


Inainte de meciul de aseara, un oficial din cadrul gruparii din Banie a spus ca Gigi Netoiu a avut ieri o ultima tentativa de a cumpara Universitatea, insa Dinel Staicu a preferat sa cedeze clubul bunului sau prieten Adrian Mititelu, pentru a-si pastra astfel influenta asupra destinelor celei mai iubite echipe din România.


Zvonul pare sa aiba un simbure de adevar, mai ales ca, profitind de absenta de la meci a grosului galeriei, citeva persoane au afisat in peluza de la tabela doua bannere prin care indemnau ca Universitatea sa nu cumpere un loc in Divizia A, stiut fiind faptul ca Mititelu nu-si poate permite sa sustina financiar echipa in primul esalon. „Vinzare, cumparare = lipsa de onoare“ si „Nu vrem sa ne prostituam, vrem sa promovam“ sint cele doua bannere care i-au mers la inima lui Mititelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII