21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii Tirgu Jiu nu va fuziona cu Universitatea Craiova

Pandurii Tirgu Jiu nu va fuziona cu Universitatea Craiova

Pandurii Tirgu Jiu nu este de vinzare, chiar daca cumparatorul ar putea fi Universitatea Craiova, echipa cea mai draga oltenilor. Zvonurile lansate de presa cum ca patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, ar negocia cu conducerea echipei Pandurii o fuziune in cazul promovarii gruparii gorjene au fost dezmintite de presedintele Marin Condescu.


„Nu este adevarat ca exista negocieri intre oficialii «pandurilor» si cei care detin Universitatea Craiova. Pina in prezent, nimeni nu ne-a contactat in aceasta privinta, nu am primit nici o oferta si nu vom pleca cu echipa Pandurii din Tirgu Jiu daca ne ajuta Dumnezeu sa promovam“.


Condescu este constient ca actualii actionari nu pot sustine o formatie in primul esalon, insa spera sa aduca fonduri suplimentare pentru mentinerea in primul esalon. „Daca promovam, este clar ca SNLO si USMO nu pot singure sa sustina o echipa in Divizia A, iar actuala forma de asociatie non-profit nu poate sa dea roade in Divizia A. O vom transforma in societate pe actiuni, in care noi vom pastra capitalul si aportul pe care-l avem in acest sezon. Trebuie sa gasim fonduri suplimentare pentru ceea ce este necesar la o echipa din prima divizie“.


Una din sursele de venit ar putea fi punerea in vinzare a abonamentelor, dar si atragerea unor investitori in viitoarea societate pe actiuni. Cele doua institutii publice, Consiliul Judetean Gorj si Consiliul Local Tirgu Jiu, nu vor contribui, probabil, la mentinerea in prima diviziei in cazul promovarii, in prezent aportul lor fiind mai mult simbolic.


Condescu este convins ca nici o echipa „straina“ nu va rezista la Craiova, singura solutie fiind promovarea Universitatii. „Eu cred ca o echipa de import in Craiova nu va rezista, indiferent ca este una care promoveaza sau una din Divizia A care vrea sa se duca in Craiova. Eu cred ca in Craiova va rezista Universitatea Craiova, care va promova din nou daca, Doamne fereste, va pica in acest an“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS