16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal a scapat de retrogradare

FC Caracal a scapat de retrogradare

Asa-zisul derbi oltenesc de la Slatina a fost, de fapt, un meci in care o singura echipa a contat pe teren, FC Caracal. Fosta formatie pregatira de Nae Ungureanu, Oltul, n-a reusit sa-si atinga obiectivul, trei puncte, iar infringerea de simbata a insemnat condamnarea la retrogradare a slatinenilor.


Dupa o repriza alba pe tabela de marcaj, in a doua parte a intilnirii oaspetii s-au impus fara mari probleme. La un corner executat de Paduret, Ciuca a marcat cu capul: 0-1 (’53). Cu 12 minute inainte de final, la capatul unei actiuni personale, Alexandru Piturca i-a ingropat pe slatineni: a sutat spre spatiul portii Oltului, iar un fundas al gazdelor a deviat balonul in plasa: 0-2 (’78).


Dupa meci, Nicolae Ungureanu a afirmat: „FC Caracal s-a adaptat mai bine la starea terenului, plin de apa. A fost un meci de angajament. Am cistigat pe merit, am fost superiori gazdelor, slatinenii neavind nici o ocazie reala la poarta noastra. Imi pare rau ca in acest retur am invins doua echipe pe care le-am antrenat in trecut – International Pitesti si Oltul Slatina – dar asta-i viata. Cele doua formatii sint in pozitii retrogradabile. Dupa acest meci, pot spune ca FC Caracal a scapat matematic de retrogradare, dar eu nu ma multumesc cu acest obiectiv. Vreau ca echipa mea sa termine pe un loc superior celui de acum, mai inspre podium“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS