10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii, la plimbare pe Bega

Oltenii, la plimbare pe Bega

Dupa meciul de miercuri, acel incredibil 1-3 cu FC Brasov, soarta Universitatii pare a fi (cam) pecetluita, dupa cum si Marian Bondrea o recunoaste. Dar tot antrenorul Craiovei mai spera in calculele matematice ale salvarii de la retrogradare. Probabil sint declaratii facute de dragul… declaratiilor pentru ca, fara suparare, dupa ce in 24 de partide oficiale Universitatea a obtinut doar patru (!) victorii, e putin probabil ca acum, din sase partide ramase de disputat, sa reuseasca miracolul. Mai ales ca jucatorii craioveni sint intr-un blocaj psihic aproape total. Toti se gindesc acum la viitor, unul incert si extrem de confuz.


Oltenii sint de aseara la Timisoara si par victime pentru trupa dezlantuita a lui Olaroiu, fost coleg de echipa cu Papura (la Universitatea). „Oli“, intr-o declaratie acordata GdS, a spus ca regreta si sufera pentru Universitatea, dar ca Poli va face astazi totul pentru a obtine cea de-a 11-a victorie din aceasta editie de campionat. Si care este posibila, desi Apulum a reusit sa-i incurce pe timisoreni la ei acasa (in etapa a 23-a, Poli – Apulum 1-1).


Bondrea si-a luat elevii si a fugit de joi din vacarmul din Banie la Baile Herculane, pentru un respiro de citeva ore. „Ce mai poti spune acum, dupa ce am fost invinsi acasa de «lanterna rosie»? Nu mai avem nici o scuza, explicatiile nu ajuta pe nimeni. Noi sintem la pamint. Ne ducem totusi crucea pina la capat, dar ne este greu sa mai aparem acum cu declaratii prin presa. Orice ai spune, se rastalmaceste si sintem chiar ironizati“, mi-a marturisit ieri un fotbalist al Universitatii.


Pe linga greselile in lant la nivelul conducerii clubului au fost destule greseli si in teren, adica multi dintre titulari n-au evoluat la adevarata valoare in acest campionat, unii dezamagind, dar acum totul este tardiv. La ce ne mai ajuta?


Pentru partida de astazi, tehnicianul Universitatii nu-l poate folosi pe Bordeanu, accidentat. In tabara gazdelor, Caramarin, Soltuz si Mansour sint indisponibili.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS