13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInvinge sau pleaca

Invinge sau pleaca

Dupa meciul cu FC Sibiu, Pavel Buburuz este obligat iarasi sa cistige in fata unei candidate la promovare, de aceasta data fiind in joc si postul sau de antrenor pe linga alte implicatii care tin de ierarhia seriei. Rezultatul umilitor de la Bucuresti, 1-7 cu Rapid II, a agitat spiritele la Motru, conducerea dind un ultimatum de trei puncte pentru Buburuz, iar intirzierile la pregatire au fost amendate usturator.


„Minerii“ au intrat inca de miercuri in cantonament, la cererea conducerii, semn ca la acest nivel dorinta de victorie este mare. Daca obtin toate punctele cu CS Otopeni, motrenii il pastreaza pe banca tehnica pe Buburuz, ajuta pe Pandurii indirect in lupta pentru promovare, vor lua probabil prime suplimentare si isi vor consolida pozitia in clasament, departe de grijile retrogradarii.


Din surse neoficiale, atmosfera in sinul echipei este degradata de conflictele dintre antrenor si unii jucatori pe care-i persecuta in mod nejustificat. Oprea, autorul victoriei cu FC Sibiu, este, se pare, o victima a tehnicianului care nu ar accepta personalitatile puternice din cadrul lotului, iar lui Andreescu i-au fost aduse acuzatii grave de catre Buburuz dupa ultimul insucces, dar si la antrenamente, cind portarul a parasit terenul inainte de finalul sedintei de pregatire. Paul Gheorghe, adus in iarna la Minerul Motru, a fost suspendat pe termen nelimitat, iar Munteanu este in continuare accidentat. Revine B. Popescu, absent la jocul precedent din cauza cumulului de cartonase galbene. Si oaspetii au trei indisponibilitati, fundasii Vladescu si Munteanu fiind suspendati, iar atacantul Cristean este accidentat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS