10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii vor fi la mina politistilor

Tricolorii vor fi la mina politistilor

Federatia Internationala de Fotbal (FIFA) a informat ieri FRF ca meciul Olanda – România, programat pe 4 iunie, pe stadionul „De Kuip“ din Rotterdam, de la ora 21.30, in cadrul grupei I a preliminariilor CM 2006, va fi arbitrat de o brigada italiana. La centru se va afla Massimo De Santis (de 43 de ani, arbitru FIFA din anul 2000), de profesie inspector de politie, acesta urmind sa fie asistat de Alessandro Griselli (de 31 de ani, arbitru FIFA din 2004) si Vincenzo Mitro (de 43 de ani, arbitru FIFA din 2001). In actuala stagiune, De Santis a arbitrat, printre altele, patru meciuri din Liga Campionilor (ultimul fiind Arsenal – Bayern München 1-0) si prima mansa a semifinalelor Cupei UEFA, Sporting Lisabona – AZ Alkmaar (2-1).


Tot ieri, forul condus de Mircea Sandu a primit de la FIFA instiintarea conform careia partida România – Armenia, programata pentru 8 iunie, cel mai probabil pe stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanta, va fi condusa de o brigada de arbitri din Grecia, care-l va avea la centru pe Athanassios Briakos (de 38 de ani, arbitru FIFA din 2001) si el de profesie politist. Acesta va fi ajutat de Konstantinos Dalas (de 36 de ani, arbitru FIFA din 2003) si de Cristos Gennaios (de 37 de ani, arbitru FIFA din 2004).


Massimo De Santis si Athanassios Briakos vor arbitra pentru prima oara o echipa româneasca, fie ea la nivel de nationala sau de club.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS