13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAjutor pentru Divizia

Ajutor pentru Divizia

A Presedintele Vasile Cretan il sustine in continuare pe antrenorul Pavel Buburuz


Minerul Motru este principalul sprijin al „pandurilor“ in lupta pentru promovare, iar presedintele Vasile Cretan recunoaste ca acesta este unul dintre obiectivele echipei sale. Daca in lupta cu Petrolul Ploiesti „minerii“ nu au avut nici un cuvint de spus, fiind umiliti si acasa si in deplasare, FC Sibiu a fost un adversar mai accesibil. Victoria din etapa precedenta impotriva liderului a relansat lupta la virf si a evidentiat limitele ardelenilor. „Primul obiectiv la inceput de campionat era clasarea in primele opt echipe din serie, iar al doilea obiectiv era sa ajutam Pandurii Tirgu Jiu in tentativa de a promova in Divizia A“, a spus Cretan.


Nevoit sa creada in victorie, presedintele motrenilor a scos in evidenta meritele antrenorului pe care l-a sustinut. „Pentru majoritatea oamenilor poate ca este surprinzatoare victoria cu FC Sibiu, dar pentru mine nu. Stiam de atmosfera care s-a creat intre colectivul tehnic si echipa, o atmosfera de lucru foarte buna, si nu m-a surprins victoria. Sigur, era echipa de pe primul loc, dar o mare parte din victorie ii revine antrenorului si echipei tehnice. Eu am avut incredere in antrenorul Buburuz, in timp ce altii scriau lucruri neadevarate despre acest om pe care nu il cunosteau. Dar am trecut cu totii peste asta, iar eu am incredere in continuare in antrenor si in echipa“.


Fara rezultate deosebite in acest retur, cistigind doar sapte puncte in tot atitea etape, Buburuz este scuzat de Cretan, care afirma ca schimbarea antrenorului in iarna nu a fost un soc, iar prestatia mai putin convingatoare de pina acum a echipei Minerul Motru s-a datorat programarii dificile. „N-as zice ca a fost un soc schimbarea antrenorului, dar a fost o programare nefavorabila, deoarece am intilnit primele trei clasate, Petrolul, Pandurii si FC Sibiu. Din sase etape, trei au fost meciuri dificile, iar doua jocuri a trebuit sa le disputam la Orsova din cauza suspendarii terenului. Si a mai fost vorba de readaptarea jucatorilor la efort si chiar si la terenul de aici. Dar s-au intimplat lucruri bune, am mai adus jucatori si rezultatele au inceput sa apara. Acum, echipa este pe un drum bun si trebuie sa apara si rezultatele“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS