12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportInestetic, dar eficient

Inestetic, dar eficient

Colegi de echipa la FC Arges, Emil Sandoi n-a avut mila de omologul sau Ion Ceausu la debutul pe banca pitestenilor de la International, obtinind o victorie care-i apropie pe gorjeni de promovare si pe oaspeti de Divizia C. In teren, diferenta nu a fost asa evidenta, cum ar fi normal intre doua grupari cu obiective opuse, „pandurii“ complacindu-se intr-un joc inestetic la adapostul punctul reusit devreme. „Pandurii“ au avut un cap limpede in persoana lui Buia, care a oferit doua pase de gol lui Ilie si Vintilescu, prima dupa o executie de exceptie, preluare peste un fundas advers.


Sandoi a mizat din start pe trei jucatori cu profil ofensiv, cu Stefan si Ilie in atac, iar Buca, inlocuitorul lui Popete, pe banda dreapta. Experimentul nu a dat roade, Stefan fiind inexistent in atac, iar Buca ineficient la mijloc. Singurul care a salvat aparentele a fost Ilie, cu reusita din minutul 17, cind a speculat pasa lui Buia si a plasat balonul cu capul la coltul lung, mingea intilnind bara inainte de a poposi in plasa portii lui Pampea. Partea secunda le-a apartinut in totalitate elevilor lui Sandoi, care au presat constant, dar nu si-au creat mari ocazii. Golgheterul Vintilescu si-a facut aparitia in teren in ovatiile publicului si acesta nu i-a dezamagit. In minutul 74, capitanul „pandurilor“ a reusit la zecelea gol al sau in actuala editie de campionat, cu un sut de la 18 metri putin deviat.


Sandoi a fost multumit de jocul elevilor sai: „Din fericire pentru noi, cred ca astazi (simbata – n.r.), cu exceptia celei de-a doua parti din prima repriza, jucatorii au fost cit se poate de realisti in teren, si-au respectat sarcinile. Au facut o partida buna si este o victorie cit se poate de meritata. Este o victorie meritata, care putea sa fie si la un scor mai concludent, dar ne intereseaza cele trei puncte puse in joc. E bine ca ne-am remontat dupa esecul de la Ploiesti, cred ca o echipa competitiva trebuie sa inlantuiasca rezultate bune, nu sa inlantuiasca rezultate mai putin multumitoare. Era un moment psihologic pentru noi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS