10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Ajutor mineresc

Ultima intilnire gorjeana din acest sezon de Divizia C s-a desfasurat pasnic, spre deosebire de precedentele, cu o victorie asteptata de toata lumea in favoarea echipei nevoiase, Minerul Matasari. Oaspetii, EMC Rovinari, o formatie fara griji situata in preajma podiumului seriei a 6-a, si-au verificat cu ocazia acestui meci lotul de jucatori, cu preponderenta juniorii si eternele rezerve, in timp ce fostii titulari au fost menajati pentru etapa viitoare. Arsenal Motru continua seria rezultatelor umilitoare in deplasare, intorcindu-se iarasi din Banat cu plasa plina de goluri.


Minerul Matasari 4


EMC Rovinari 2


Intr-un meci in care scorul era singura necunoscuta, Minerul Matasari s-a impus cu 4-2 in fata rezervelor de la EMC Rovinari. Gazdele au mai ratat si un penalti, portarul Mitrica reusind sa apere sutul lui Nicolaescu. Daca la jocurile precedente evoluau pentru „satelit“ cel putin trei fotbalisti de la divizionara B Pandurii, acum antrenorul Romica Negroiu nu a convocat nici unul, preferind sa testeze ceilalti componenti ai lotului. Juniorul Lupsoiu a deschis drumul matasarenilor spre cele trei puncte, dupa o jumatate de ora, consfintind si scorul primei parti, 1-0. La reluare, Baraitaru a risipit emotiile in minutul 53, iar Ciocioi a dat impresia unei confruntari echilibrate cu golul din minutul 60. Pentru a nu avea parte de surprize neplacute, Canavoiu (’76) si Lacatusu (’80) si-au inscris si ei numele pe tabela marcatorilor, iar Stamatescu a redus din diferenta exagerata de trei goluri cu cinci minute inainte de fluierul final. Minerul Matasari se mentine sub linia retrogradarii, dar diferenta pina la un loc salvator este de doar trei puncte.


Florian Jimbolia 4


Arsenal Motru 0


Lui Arsenal Motru nu-i priesc deplasarile in acest an, dovedind de fiecare data ca „Banatu-i fruncea“, cel putin in confruntarile fotbalistice cu reprezentanta Gorjului. Si de aceasta data motrenii si-au incasat norma de patru goluri, in timp ce plasele portilor gazdelor au ramas incremenite in asteptarea unui miracol. Un gol reusit de Arsenal pe terenuri straine este un vis neimplinit in acest an, elevii lui Ilie Petre fiind incapabili sa puna in pericol portile adversarilor. Umilinta a inceput devreme, in minutul 5, si s-a sfirsit o data cu fluierul final al arbitrului. Rosu a deschis „balul“ banatenilor, cind „tunarii“ nici nu se asezasera bine in ghete, iar Marisescu a punctat pentru 2-0 dupa alte zece minute. Cu punctele deja adjudecate, fotbalistii de la Jimbolia au avut grija sa faca si golaveraj in partea a doua fortind pina in minutul 90, cind Buruiana a marcat din penalti pentru 4-0, dupa ce Dragomir stabilise in minutul 65 scorul de forfait.


Fara punctele cistigate la „masa verde“ cu Gloria Resita, Arsenal Motru se afla pe locul zece, avind cel mai slab atac dupa „minerii“ din Moldova Noua si cea mai penetrabila aparare dupa Gloria Resita, dar cu sanse mari de a se mentine si la anul in Divizia C.


In etapa a 19-a, in seria a 6-a s-au mai inregistrat rezultatele: Minerul Mehedinti – Severnav Severin 3-1, Hexe Jebel Timisoara – Minerul Moldova Noua 3-2, Auxerre Trans Orsova – UM Timisoara 1-0, Universitatea Resita – Gloria Resita 1-0. CFR Timisoara a stat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS