9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGalatasaray se va duela cu Fenerbahce

Galatasaray se va duela cu Fenerbahce

Echipa antrenata de Gica Hagi, Galatasaray, va intilni in finala Cupei Turciei, care se va disputa pe 5 mai, marea rivala din Istanbul, Fenerbahce.


Galatasaray s-a calificat in finala Cupei Turciei dupa ce a invins, miercuri, pe stadionul „Ali Sami Yen“, cu scorul de 5-3, in urma loviturilor de departajare, echipa Trabzonspor. La finalul celor 90 de minute de joc si al prelungirilor, scorul a fost egal, 1-1.


Fenerbahce s-a calificat in finala dupa ce a invins joi, la Istanbul, cu scorul de 5-4, in urma loviturilor de departajare, echipa Denizlispor, in semifinale. La sfirsitul a 90 de minute de joc, scorul era de 0-0. In prelungiri au inscris Fatih (‘104), pentru Denizlispor, si Luciano (‘111), pentru Fenerbahce. La loviturile de departajare, pentru Fenerbahce au inscris Alex, Aurelio, Onder si Mehmet, iar Anelka a ratat. De la Denizlispor, au marcat Kratochvil, Tomas si Ersen, iar Fatih si Guven au ratat. Formatia din Istanbul a evoluat cu un jucator mai putin din minutul 17, cind Umit Ozat a fost eliminat, iar in a doua repriza de prelungiri, in minutul 111, a mai fost eliminat un jucator de la Fenerbahce, Luciano.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS