12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEnergo joaca pe terenul liderului

Energo joaca pe terenul liderului

• Miine mai este programat derbiul bucurestean ACS 3 – AFC Bodu • Celalalt meci din play-off se va disputa luni, intre Futsal Municipal Constanta si CIP Deva


Singura echipa craioveana prezenta in play-off-ul primei ligi de fotbal in sala, Energoconstructia, va disputa miine, la Odorheiu Secuiesc, ultimul meci al turului. In cadrul etapei a 5-a, oltenii vor infrunta de la ora 11.00, in Sala Sporturilor din localitate, formatia ACS, lidera clasamentului, cu 11 puncte. Dupa un final de campionat foarte bun, care i-a oferit posibilitatea sa prinda play-off-ul, Energo nu a mai avut aceleasi rezultate, cedind in fata celor mai puternice echipe din Divizia A. Craiovenii au obtinut o singura victorie, 6-2, pe teren propriu, cu Futsal Municipal Constanta, fiind invinsi in Capitala, de Bodu (2-6), si la Deva, de FC CIP (1-3), dar si acasa, 4-6 cu ACS 3 Bucuresti, etapa trecuta.


Dupa patru runde, Energoconstructia ocupa ultimul loc al clasamentului, cu patru puncte, avind 13 goluri marcate si 17 primite, o victorie miine fiind greu de obtinut, dar nu imposibil, avind in vedere ca oltenii sint capabili de surprize, in sezonul regulat aflindu-se printre putinele echipe care au cistigat in fieful campioanei en-titre, AFC Bodu. Miine, in runda a 5-a mai este programat derbiul bucurestean ACS 3 – AFC Bodu, celalalt meci din play-off urmind sa aiba loc luni, la Constanta, intre Futsal Municipal din localitate si CIP Deva (ora 19.00, TVR 2).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS