10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea nu-l iarta pe Mutu

Chelsea nu-l iarta pe Mutu

Presa italiana a informat ieri ca diriguitorii clubului Chelsea Londra au cerut ca echipa Juventus Torino sa nu-l poata folosi pe atacantul român Adrian Mutu (foto) pina ce FIFA nu va lua o decizie in acest caz.


Clubul Chelsea Londra solicita compensatii in valoare de opt milioane de lire sterline, avocatii gruparii engleze urmind sa intocmeasca un dosar care va fi analizat de FIFA. Forul mondial va decide apoi, in 60 de zile de la primirea dosarului, daca respectiva compensatie va fi platita de clubul Juventus Torino, unde Adrian Mutu este legitimat incepind din ianuarie.


In acest fel, suspendarea lui Mutu ar putea fi prelungita si dupa 18 mai, data la care internationalul român ar fi putut sa-si reia activitatea.


Chelsea l-a achizitionat pe Adrian Mutu de la AC Parma in schimbul a 15,8 milioane de lire sterline si a renuntat la serviciile acestuia in octombrie 2004, inainte de a fi suspendat pentru sapte luni de FA. Clubul englez sustine ca, prin comportamentul sau, Adrian Mutu a provocat gruparii o pierdere de 13 milioane de lire sterline.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS