16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUltimul duel gorjean al sezonului

Ultimul duel gorjean al sezonului

Un nou duel gorjean, ultimul al sezonului, tine treaz interesul microbistilor din judet in etapa a 19-a a seriei C6. O victorie a gazdelor de la Matasari ar mentine vie speranta salvarii de la retrogradare, in timp ce vreun punct obtinut de EMC Rovinari nu ar conta prea tare pentru oaspeti, dar ar confirma de pe acum statutul de viitoare componenta a campionatului judetean pentru Minerul.


Matasari – EMC Rovinari


Cu linia retrogradarii deasupra, Minerul Matasari nu mai are voie sa faca pasi gresiti pe propriul teren, pasivul de -11 de la „adevar“ fiind oricum ingrijorator. In speranta ca „minerii“ vor obtine, totusi, o victorie in deplasare in retur, acestia nu trebuie sa iroseasca sansele aflate mai la indemina, jocurile de acasa. Dupa ce s-au intors cu mina goala de la Motru, matasarenii trebuie sa-si fi luat toate masurile de precautie in meciul cu o echipa de pe podium, EMC Rovinari, neinteresata sa-i puna piedici.


Nici un jucator de la Pandurii nu a ajuns la „satelit“, pentru ca nu este nevoie, pe de o parte, si, pe de alta parte, divizionarii B au probleme cu suspendarile si accidentarile. Minerul Matasari se poate baza pe Iovan si Paicu, reveniti dupa suspendari, astfel ca antrenorul Trifu are mai multe variante decit la jocul precedent. Baran este in continuare indisponibil, dupa ce a suferit un accident la cap.


Jimbolia – Arsenal Motru


Fara implicatii la promovare sau retrogradare, partida de la Jimbolia conteaza doar pentru ierarhia finala a seriei. Arsenal Motru nu a adus nici un punct din deplasare in retur, insa are sansa la Jimbolia, in fata unei echipe de acelasi calibru. Fundasul Munteanu a revenit dupa suspendare, insa Florea este in continuare indisponibil.


Celelalte partide: Minerul Mehedinti – Severnav , Hexe Timisoara – Moldova Noua, Auxerre Orsova – UM Timisoara, „U“ Resita – Gloria Resita. CFR Timisoara sta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS