21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportChivu ofera solutii de viitor pentru AS Roma

Chivu ofera solutii de viitor pentru AS Roma

Intrat in centrul atentiei dupa ce a reusit doua goluri de senzatie pentru AS Roma, la putin timp de la revenirea dupa o pauza de aproape noua luni, internationalul român Cristian Chivu a criticat intr-o intrevedere cu ziaristii italieni gruparea giallorosso, considerind ca nu are o strategie de viitor. „Rezultatele negative din aceasta stagiune reflecta problemele clubului si lipsa unei strategii serioase de viitor. In acest sezon, noi, jucatorii, nu am avut un punct de referinta in cadrul clubului, un reprezentant de marca asa cum a fost Capello“, au fost primele cuvinte ale lui Chivu. Capitanul tricolorilor a mai mentionat ca AS Roma are nevoie de liniste, pentru a termina sezonul cu fruntea sus: „Nu ma gindesc la titlu in sezonul viitor. Pentru stagiunea urmatoare nu exista nici o certitudine pina cind clubul nu va intelege importanta gasirii unui om care sa ofere liniste jucatorilor si un antrenor pentru un intreg campionat. Acum avem nevoie sa gasim un pic de liniste, de echilibru si un pic de constiinta din partea tuturor, pentru a incerca sa terminam demn acest campionat“.


Fundasul giallorossilor a facut si o analiza pertinenta a situatiei de la echipa. „Acum trebuie sa ne gindim sa dam tot ce putem, pentru a salva ce se mai poate din acest campionat. Apoi, vom vedea ce este de facut. Totusi, avem nevoie de un proiect, un punct de la care sa plecam. Nu spun acest lucru pentru ca as vrea sa plec, ci pentru binele clubului. Eu fac parte din acest patrimoniu, vreau sa ma ingrijesc si de soarta mea. Fiecare trebuie sa-si faca treaba, noi sa ne vedem de joc, iar clubul sa aiba grija sa fim linistiti. Avem nevoie de multa rabdare, pentru ca in fotbal miracolele dureaza putin. Nu se poate rezolva totul intr-un an, va fi nevoie de cel putin cinci“, a completat Chivu, care a criticat si ofensiva Romei, pentru ca „se folosesc prea multe calciie“.


Fotbalistul român a tinut sa atraga atentia si asupra situatiei din clasament, AS Roma putind sa intre in hora retrogradarii daca nu va aduna puncte. „Pina azi am privit inainte, dar clasamentul ne arata ca riscam foarte mult. Nu sintem obisnuiti sa luptam si sa suferim ca «provincialii», dar trebuie sa o facem. Daca nu vom arata caracter, nu se stie cum se va termina acest campionat“, a incheiat Cristi Chivu, cel care saptamina trecuta a jurat dragoste eterna culorilor ros-galbene. AS Roma se afla in prezent pe locul opt, cu 39 de puncte, la doar cinci puncte de locul 16.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS