24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMarica a revenit pe teren

Marica a revenit pe teren

Jucatorul român Ciprian Marica a revenit, simbata, pe teren intr-un meci oficial, in intilnirea cistigata de formatia sa, Sahtior Donetk, cu scorul de 5-2, in fata echipei Obolon Kiev, in etapa a 22-a a campionatului Ucrainei. Marica a fost introdus pe teren in minutul 67, in locul lui Belika, aceasta fiind prima oara dupa cinci luni cind atacantul român evolueaza intr-un meci oficial, in urma interventiei chirurgicale suferite la genunchi.


Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, i-a folosit tot meciul pe ceilalti trei jucatori români pe care ii are la dispozitie, Flavius Stoican, Cosmin Barcauan si Razvan Rat. Barcauan a primit un cartonas galben in minutul 12.


Formatia Dinamo Kiev, cu mijlocasul Florin Cernat titular, a invins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, formatia Vorskla Poltava. Cernat a fost inlocuit in minutul 57, cu Nincovici, in timp ce coechipierul sau, Tiberiu Ghioane, a fost introdus pe teren in minutul 80, in locul lui Rincon. Cel de-al treilea jucator român al echipei Dinamo Kiev, Cristian Irimia, a fost rezerva.


Jucatorul Cornel Buta a evoluat pe toata durata partidei pe care formatia sa, Volin Lutk, a terminat-o la egalitate, scor 2-2, pe teren propriu, in compania formatiei Metalurg Zaporoje. La oaspeti, jucatorul Daniel Florea a fost integralist.


Dupa 22 de etape, Sahtior Donetk ocupa locul intii in clasament, cu 57 de puncte, urmata de Dinamo Kiev (52 de puncte) si Metalurg Donetk (40 de puncte). Sahtior are un meci mai putin disputat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS