22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGol de senzatie pentru Chivu

Gol de senzatie pentru Chivu

Saptamina trecuta, in meciul de la Udine (Udinese – AS Roma 3-3), Cristian Chivu s-a bucurat pentru al treilea gol al sau in Serie A, dupa o pauza de 19 luni. La doar sase zile dupa aceasta reusita, fostul fundas al Universitatii Craiova a inscris din nou, insa formatia sa, AS Roma, a pierdut meciul de teren propriu cu Reggina, cu scorul de 1-2 (1-0). Chivu a evoluat pe toata durata acestei partide, care a contat pentru etapa a 31-a, si a marcat in minutul 24. Golurile echipei Reggina au fost inscrise de Franceschini, in minutul 72, si de Bonazzoli, in minutul 82.


Pentru evoluatia pe care a avut-o in partida de simbata, Cristi Chivu a fost laudat de presa italiana. „A fost o seara de pus in rama pentru Chivu: un gol de generic, nenumarate suturi la poarta, interventii pretioase in defensiva si regasirea autoritatii tactice. Din pacate, in final nu a reusit sa opreasca revenirea calabrezilor“, a scris agentia Datasport, care i-a acordat lui Chivu nota 7.


Internationalul român a fost notat cu 6,5 de cotidianul Unione Sarda. „In minutul 24, Chivu a expediat un sut de la 30 de metri, mingea a creat o parabola veninoasa, care l-a inselat pe Soviero, si s-a oprit sub transversala“, a scris Unione Sarda.


In celelalte partide disputate simbata in cadrul etapei a 31-a din Serie A s-au inregistrat urmatoarele rezultate: Messina – Udinese 1-0 (Iliev ’60), Sampdoria – Palermo 1-0 (Flachi ’90-penalti). Meciurile Bologna – Lazio, Brescia – Atalanta, Chievo – Parma, Internazionale Milano – Cagliari, Juventus Torino – Lecce, Livorno – Fiorentina si Siena – AC Milan s-au jucat ieri, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS