10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDubla pentru selectioner

Dubla pentru selectioner

Sub privirile selectionerului Victor Piturca, FC Caracal a reusit victoria in meciul cu Minerul Motru prin dubla lui Alexandru Piturca, care a speculat doua erori defensive ale adversarilor si a adus trei puncte pentru formatia sa. In minutul 27, Ciobanu a fost scapat din marcaj de Ion Constantin, a centrat in fata portii si Piturca a indeplinit o formalitate, invingindu-l pe Andreescu cu un sut de la un metru. Piturca a reusit dubla in minutul 51, cind, pe un contraatac, a sutat imparabil de la marginea careului dupa o actiune personala inceputa in propriul teren.


Caracalenii nu au calcat strimb pe teren propriu in acest retur, iar minerii nu au fost interesati prea tare sa le strice gazdelor invincibilitatea. Motrenii au menajat pentru acest joc patru titulari, care erau la limita suspendarii, pentru ca acestia sa fie apti la singurul meci care conteaza cu adevarat pentru gorjeni, confruntarea cu FC Sibiu. Caibir, B. Popescu, Purcel si Balan nu au evoluat simbata, dar vor fi in teren pentru a-i stopa pe ardeleni in cursa pentru promovare.


„Am pierdut un joc in care echipa gazda nu si-a creat nici o ocazie, dar a marcat doua goluri. Ori sintem blestemati, ori n-avem valoare ca fotbalisti“, a spus antrenorul „minerilor“, Pavel Buburuz.


Oaspetii s-au aruncat in atac pe final, pentru a marca macar golul de onoare, dar Glisca si Amzucu s-au incurcat reciproc la o minge respinsa de Bornescu, iar Volocaru a reluat mingea cu capul putin pe linga vinclu, in minutele de prelungire. Remarcatii lui Buburuz sint Stana, „cel mai bun de pe teren“, O. Trifu, „o promisiune certa“ si Volocaru, „pentru ambitie, daruire si forta de penetrare“. De asemenea, merita subliniat efortul lui Bucur care a avut sarcina de a-l anihila pe Paduret si s-a achitat destul de bine de ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS