Acasă Sport „Imi prieste Barcelona“

„Imi prieste Barcelona“

Pentru Getafe, echipa la care evolueaza si atacantul oltean Gheorghe Craioveanu, etapa a 32-a din Primera Division este una deosebita. Formatia din suburbia Madridului va juca miine impotriva Barcelonei pe „Nou Camp“ si toti se asteapta ca nou promovata sa-i incurce pe „extraterestrii“ pentru a da o mina de ajutor „galacticilor“, care mai au de recuperat sase puncte.


„Veteranul“ celor de la Getafe, Gica Craioveanu, s-a declarat insa deranjat de presiunea la care au fost supusi coechipierii sai din partea presei si considera ca pentru orice formatie este dificil sa cistige un meci cu FC Barcelona, pe „Nou Camp“. „Nu imi place presiunea la care au fost supusi coechipierii mei. Pentru ei ar fi mai bine sa fie mai linistiti. Noi ne-am facut datoria. Se pare ca acum campionatul este in miinile lui Getafe. Toate ziarele scriu ca trebuie sa cistigam pentru Real Madrid, dar, de fapt, presiunea trebuie sa fie asupra Barcelonei“, a afirmat Craioveanu.


Fostul capitan al Universitatii a mai mentionat ca are numai amintiri frumoase de la jocurile disputate pe terenul catalanilor. „Imi prieste Barça. In prima victorie, cu Villarreal, am reusit doua «golazo» care m-au facut faimos la acea vreme. Sint unul dintre putinii jucatori care au cistigat de doua ori consecutiv pe «Camp Nou». Stilul de joc al Barcelonei imi convine foarte mult, pentru ca evolueaza deschis cu multe spatii, iar terenul este mult mai mare ca in alte parti si este excelent pentru fotbal. Daca vom cistiga duminica vom incununa un sezon extraordinar“, a mai spus fostul international.


Atacantul craiovean de 37 de ani, care a avut un sezon excelent, evoluind in 29 de partide, in care a marcat un gol si a reusit cinci pase decisive, a completat: „Daca Barcelona joaca la cel mai bun nivel al sau, atunci noi ar trebui sa jucam de patru ori mai bine fata de nivelul nostru, dar nu cred ca va fi asa, pentru ca trecem printr-un moment bun, fiind practic salvati de la retrogradare, iar Barça nu straluceste.“ Gica are si un moment de regret vizavi de acest joc. „Pentru mine, toate partidele sint mari, dar aceasta este una speciala. Este ultima ocazie pentru un meci cu aceste caracteristici pentru mine. Totusi, nu va fi ultima mare partida, dar va fi meciul meu de retragere, daca presedintele clubului nu se va razgindi.“


Gica Craioveanu, care a anuntat la inceputul sezonului ca se va retrage din activitatea competitionala, a recunoscut insa pentru prima oara ca se gindeste la o eventuala prelungire a contractului pentru inca un an. „Eu am spus nu si raspunsul este acelasi. Insa asupra mea exista multa presiune din partea presedintelui Angel Torres si a sotiei mele Gemma, care ar vrea sa-si mai vada sotul evoluind inca un an. Insa nu stiu ce voi face, vom vedea“, a explicat fotbalistul oltean.

Exit mobile version