21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPromovarea se decide in Valea Rosie

Promovarea se decide in Valea Rosie

Echipa „satelit“ a Universitatii disputa astazi, de la ora 17.00, pe stadionul „Electroputere“, cel mai important meci al returului de campionat. In etapa a 18-a a Diviziei C, alb-albastrii lui Ionel Luta primesc vizita contracandidatei la promovare, CSM Vilcea, fata de care au un avans de doua puncte. Un succes al craiovenilor ar rezolva, in mare parte, ecuatia promovarii, numai ca „satelitii“ sint si la mina echipei mari, ei pierzind dreptul de a urca in „B“ in cazul in care va retrograda Stiinta. Oricum, Universitatea II nu concepe decit victoria pentru a demonstra vilcenilor ca este cea mai buna echipa din seria a 5-a.


Fara infringere in retur, Armata se prezinta la Ticleni cu gindul la un rezultat favorabil. Dupa remiza de la Vilcea, „militarii“ lui Gusatu au pretentii mai mari de la aceasta deplasare, gazdele fiind o echipa care trage din greu sa scape de la retrogradare. Craiovenii mizeaza si pe faptul ca nu au probleme de efectiv, in plus fiind apt de joc si mijlocasul Radut.


De un meci extrem de dificil vor avea parte si „ceferistii“ craioveni, care vor sa scoata un rezultat bun la Corabia. Stiinta CFR nu a luat nici un punct in retur si trebuie sa se trezeasca pentru a indeplini obiectivul, mentinerea in Divizia C. Pina cind se va decide de unde vor veni banii la club, craiovenii spera ca revenirea „veteranilor“ Chivu si Goiceanu ii va ajuta sa obtina si ceva puncte in etapele care au mai ramas de disputat.


Iata programul complet al rundei a 18-a: Universitatea II – CSM Vilcea, Petrolul Ticleni – Armata Craiova, Progresul Corabia – Stiinta CFR. Echipele Chimia Craiova, FC Olt Scornicesti si Oltchim Vilcea stau. Partida dintre Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ si Senaco Novaci s-a jucat ieri, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS