10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoratti, principala tinta a tifosilor

Moratti, principala tinta a tifosilor

Unele voci din rindul suporterilor de la Peluza Nord au lasat sa se inteleaga ca manifestarea ostila a fanilor nerazzurri, care a dus la suspendarea derbiului cu Milan, facea parte din planul acestora de a-i atrage atentia patronului Massimo Moratti de inca un sezon ratat. In cazul in care calificarea ar fi fost compromisa, aruncarea fumigenelor si a celorlalte obiecte era prevazuta pentru finalul reprizei secunde, dar golul anulat lui Cambiasso a trezit mai devreme spiritele.


Oricum, Interul mai avea nevoie de trei goluri, asa ca reusita argentinianului nu ar fi fost atit de decisiva incit sa stirneasca o asemenea reactie spontana a suporterilor. Un mesaj lansat prin mail de unul dintre liderii ultrasilor lui Inter – „voi continuati sa cintati pina spre sfirsitul partidei, iar apoi lasati in seama noastra“ – a intarit si mai mult ideea ca totul a fost premeditat.


Relatiile presedintelui Moratti cu factiunea cea mai agresiva a tifosilor interisti au fost destul de incordate in ultimul timp, iar acest „gest de nebunie“, cum l-a catalogat presa italiana, nu a avut ca scop decit sa creeze un prejudiciu economic si de imagine societatii, primul vizat fiind Massimo Moratti, caruia fanii vor sa-i mai stirbeasca din autoritate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS