11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea, pe locul trei

Universitatea, pe locul trei

Echipa feminina de volei a Universitatii Craiova s-a descurcat excelent in acest sezon, pe care l-a incheiat pe locul trei. Inscrisa in ultimul moment in competitie, formatia pregatita de Adrian Cotoranu a avut o comportare peste asteptari, intrind in turneele pentru locurile 1-4, in care a obtinut patru victorii, toate in fata celor de la CSM Lugoj.


La ultimul turneu, cel de la Pitesti, voleibalistele din Banie au invins cu 3-0 echipa banateana, pierzind cu acelasi scor disputele cu LPS Arges Pitesti si Universitatea Cluj. „Este un rezultat mai mult decit multumitor, avind in vedere ca la ultimele doua turnee nu a jucat Smarandache, iar Sticlaru a lipsit si in meciurile de campionat. Pentru sezonul viitor vom avea ca obiectiv promovarea. Cu o jucatoare sau doua, cu ajutorul municipalitatii, dar si cu un alt sponsor in spate eu cred ca este posibil sa cistigam lupta cu cei din Cluj pentru intrarea in Divizia A. Daca nu vom reusi acum, ne va fi foarte greu in urmatoarele sezoane, pentru ca se va schimba sistemul competitional“, a afirmat tehnicianul Universitatii, Adrian Cotoranu.


Oltencele au evoluat la Pitesti in urmatoarea formula: Dina, Paraschiv, Anghelut, Guta, Ciorteanu, Clincea. Libero: Solcan. Au mai intrat Moruntale, Amza si Sticlaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS