24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoua victorii pentru craioveni

Doua victorii pentru craioveni

In cadrul celui de-al doilea turneu de volei al ligii secunde masculine, contind pentru stabilirea ocupantelor locurilor 5-7, Universitatea Craiova a obtinut doua victorii.


Evoluind pe teren propriu, formatia pregatita de Dan Pascu a trecut fara emotii de Phoenix Simleul Silvaniei (pe care o depasise si in primul turneu, de la Cluj), cu scorul de 3-0 (12, 21, 16), pentru ca, a doua zi, sa invinga cu 3-1 (19, 23, -18, 21) pe Universitatea Cluj, dupa un joc extrem de disputat.


La final, tehnicianul oltenilor s-a declarat multumit de prestatia elevilor sai, care au „evoluat asa cum le-am cerut“. „Meciul cu Clujul a fost cel mai bun al nostru din acest sezon. Baietii s-au mobilizat, au demonstrat ca pot fi si maturi, pentru prima data in acest campionat pot spune ca au facut ceea ce le-am spus. Am avut rabdare cu ei, iar acest lucru s-a vazut“, a afirmat Pascu. Tehnicianul Universitatii a folosit urmatorii jucatori: Rosu, Teleleu, R. Nicu, Popescu, Mitru, Hinoveanu, Picu, Capitanu, Dobra si C. Mihai. Ultimul turneu al Diviziei A2 va avea loc la Simleul Silvaniei, in acest week-end.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS