21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSperanta de trei puncte

Speranta de trei puncte

Echipa Pandurii Tirgu Jiu a facut scor pentru prima data in acest retur in fata unui adversar care a „pilpiit“ doar in primul sfert de ora. Juventus Bucuresti a dat senzatia ca va pune probleme echipei lui Sandoi, instalindu-se in jumatatea gorjenilor, dar s-a stins o data cu trecerea timpului. La fel si agitatia din tribuna a antrenorului bucurestenilor, Marin Barbu, suspendat, s-a facut simtita doar pina cind tabela s-a mentinut imaculata.


Biciuiti de vorbele grele aruncate din tribuna de „Magiun“, „juventinii“ puteau deschide scorul in minutul 3, prin Dani, insa sutul sau din interiorul careului a fost deturnat in corner de sacrificiul lui Trofin. Intze a valorificat apetitul ofensiv din debut al echipei sale si a centrat periculos in fata portii, Lung respingind la fel de periculos in minutul 12, insa bucurestenii nu au urmarit balonul, din fericire pentru debutul lui Lung pe teren propriu in acest retur. In minutul 29 contactul in careul bucurestenilor dintre Buia si Ov. Ciobanu a fost judecat de catre centralul Cinca in favoarea gazdelor, arbitrul aratind punctul cu var. Radoi a executat calm si a deschis scorul, destinatia celor trei puncte fiind deja lamurita. Dupa patru minute, Ilie a urmarit balonul in careu, Tatarusanu a boxat, mingea l-a lovit in cap pe Ilie si a intrat in poarta.


In repriza secunda, pe teren nu a contat decit o formatie, Pandurii Tirgu Jiu. Bucurestenii si-au aratat limitele si au fost un simplu partener de antrenament. Cu sapte minute inainte de final, Buca a spart gheata si a reusit primul gol pentru Pandurii dupa un an de seceta. C. Popescu a patruns pe partea dreapta, a scos inapoi pentru Buca, acesta sutind din voleu din mijlocul careului. Cu prilejul acestui joc a revenit pe teren si golgheterul „pandurilor“, Vintilescu, care a evoluat zece minute.


Beneficiind de remiza liderului pe terenul lui Dinamo II, diferenta dintre FC Sibiu si Pandurii s-a redus la trei puncte, insa pentru gorjeni urmeaza „momentul adevarului“ la Ploiesti, un meci care poate lamuri in mare parte ecuatia promovarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS