9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrimul esec din retur

Primul esec din retur

Invincibilitatea caracalenilor in acest retur de campionat a fost stopata simbata, la Severin, de Building, care a cistigat cu 1-0 confruntarea cu trupa lui Nae Ungureanu. De ce se temea tehnicianul lui FC Caracal nu a scapat. „Trebuie sa nu primim gol, pentru ca adversarii stiu sa se apere apoi foarte bine. Daca vom concretiza macar una din ocaziile pe care ni le vom crea, nu avem cum sa nu obtinem cel putin un punct“, a afirmat Ungureanu inainte de meci, numai ca Dracea s-a opus planurilor sale.


Jocul de la Severin a fost unul anost, cu putine faze de poarta, terenul greu punind si el destule probleme la constructie. Desi oaspetii si-au creat citeva sanse de gol, nu au fructificat nici una, in timp ce gazdele au marcat la prima faza, profitind de o neatentie a defensivei carcalene. Mijlocasul Dracea s-a aflat la locul potrivit la o minge bilbiita de apararea oaspetilor si a trimis in plasa din apropiere (’62), insa, in faza premergatoare golului, Ciuca nu a putut marca din sase metri.


„Am jucat slab. Nu am avut decit doua, trei ocazii clare de gol. Nici adversarii nu au evoluat insa mai bine. Doar s-au aparat si au jucat cu mingi aruncate la bataie, pe virfuri. Au marcat insa pe o greseala a noastra si asa s-a decis meciul“, a explicat tehnicianul caracalenilor.


Oficialii oaspetilor au acuzat si maniera de arbitraj a unuia dintre asistenti, care a semnalizat eronat ofsaid in mai multe rinduri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS