14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBondrea ia in calcul demisia

Bondrea ia in calcul demisia

Dezinteresul diriguitorilor gruparii oltene, arbitrajele potrivnice, subtirimea lotului si incapacitatea jucatorilor de a depasi blocajul psihic sint motivele care il determina pe antrenorul alb-albastrilor sa nu mai fie increzator in salvarea de la retrogradare.


– Am pierdut la Iasi, dar ne mai dau sperante rezultatele celorlalte echipe din subsolul clasamentului. Ce sanse mai avem sa scapam de retrogradare?


– O sansa exista intotdeauna, numai ca ea trebuie sa se bazeze si pe ceva concret. Degeaba au pierdut Brasovul si Alba Iulia daca noi nu am reusit sa spargem gheata si sa aducem macar un punct de la Iasi. Nu prea putem sa ne agatam de nimic. Daca ne uitam in urma, un punct cu Sportul si unul la Iasi insemnau ceva acum.


– Nu sinteti deloc optimist…


– Pentru ca nu prea am de ce sa fiu. Am dat trei goluri valabile in ultimele doua meciuri si nu este nimeni in conducerea clubului care sa ia atitudine, iar acest lucru nu este in regula. Dinel Staicu este dat peste cap, pare resemnat, iar la club nu mai ai cu cine sa vorbesti, sa ceri un sprijin, nimic. Se vorbeste de vinzarea echipei intr-un moment delicat si nu cred ca este lucrul cel mai indicat. Am acceptat sa preiau Universitatea intr-un moment greu, dar daca lucrurile vor continua astfel s-ar putea sa renunt si eu.


– Totusi, nici jocul echipei nu ne da vreo speranta…


– Este adevarat, jucatorii nu pot iesi din acest blocaj psihic. Una vorbesc cu ei, alta fac pe teren. Unii nu pot sa mai stea in ghete din cauza emotiilor, chiar daca sint jucatori cu experienta, care si-au facut un nume in Divizia A. Nu avem in lot decit un singur atacant, pe Dragan, care a jucat in ultimul timp in esalonul secund, nu exista mijlocasi la inchidere, foarte importanti in fotbalul de astazi, iar perioada de transferuri nu mai exista. As vrea sa promovez jucatori de la echipa de tineret, de la „satelit“, dar nu am pe cine.


– Il veti folosi in continuare pe Plesan virf?


– Nu stiu, deocamdata sint sigur doar ce nu prea am solutii. Ilie Iordache intra bine in meci, dar se stinge la fel de repede, Stoianof are decit viteza intii si a doua, nu este deloc pregatit.


– Nu ati renuntat prea usor la straini? Se vorbea frumos despre unii dintre ei si au marcat citeva goluri in partidele amicale.


– Pai acelea au fost meciuri? Cine i-a adus a facut o mare greseala, pentru ca nu au nici o treaba cu fotbalul. Stevanovic am auzit ca nu a vrut sa semneze pina nu a luat banii, adica a fost transferat fara sa stie cineva cum joaca. Si nu joaca nimic. Pe Gavalovski l-am vazut cu amatorii la Segarcea, unde s-a facut de ris, iar apoi a iesit spunind ca s-a lovit. Oricum, si ei, si brazilieni se dau accidentati si vor decit bani, nu ii intereseaza pe ei de aceasta echipa.


– Mai asteptati ceva de la meciul din Cupa României sau va ginditi doar la campionat si veti menaja anumiti jucatori?


– Nici nu ma gindesc sa renuntam la Cupa României. Nu ne-am menajat destul pina acum necistigind nici un meci? Partida cu Farul o vom aborda cu toata seriozitatea, cel putin din punct de vedere teoretic, pentru ca nu prea reusim sa facem ceea ce ne propunem. O calificare in finala ar fi insa ceva extraordinar pentru moralul echipei, mai ales ca urmeaza apoi partida cu Steaua.


– Daca ne-a invins Iasiul sau Argesul, ce putem spera de la disputa cu Steaua?


– Cine stie, poate ca tocmai pe stelisti o sa ii batem. Nu prea am pierdut meciuri contra Stelei in cariera mea, asa ca sint increzator si acum.


– Tinind cont ca ati spus ca retrogradarea Universitatii nu ar fi o tragedie, ce parere aveti de reactia suporterilor dupa meciurile cu Sportul si de la Iasi?


– Ii inteleg, pentru ca bietii oameni sufera, dar, cu riscul de a deranja din nou, trebuie sa ne obisnuim si cu gindul ca putem retrograda. Daca nu se poate, ce sa facem? Degeaba ii spui unui om ca e frumos cind el este urit ca porcul. Repet, mai avem sanse, dar, in afara incurajarilor suporterilor, trebuie sa mai avem si alte puncte de sprijin, si vorbesc de jocul echipei, de conducerea clubului, de arbitraje.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII