17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportA revenit golgheterul

A revenit golgheterul

Volocaru si-a redescoperit instinctul de golgheter si a simtit gustul golului dupa o asteptare indelungata. Cel mai bun marcator al motrenilor din sezonul precedent nu a evoluat nici un minut in tur, iar in retur doar citeva minute.


Fotbalistul banatean a avut nevoie de o jumatate de ora pentru a-si salva echipa de la o noua catastrofa si totodata de a-l mentine pe Pavel Buburuz pe banca tehnica a „minerilor“. Buburuz anuntase inaintea meciului ca numai o victorie il mai poate tine la Motru, in orice alta situatie ar fi demisionat. Jucatorii sai au crezut in victorie si au obtinut pentru prima data in acest retur toate punctele puse in joc, fiind primul succes al tehnicianului pentru Minerul Motru.


Gazdele au inceput in forta meciul si au dominat, insa interventiile portarului Zdrinca si ratarile imense au mentinut intacta tabela de marcaj. Supraponderal dar valoros, Volocaru a adus toate punctele motrenilor cu un gol spectaculos, din foarfeca, la coltul scurt, in minutul 88. Patrascu a centrat de pe dreapta, la semiinaltime, iar Volocaru a descatusat suporterii care au asistat la prima victorie din acest an a favoritilor. Minerul Motru a luat astfel o gura de oxigen, evitarea retrogradarii devenind un obiectiv accesibil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS