5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRonaldinho ar putea rata derbiul cu Real

Ronaldinho ar putea rata derbiul cu Real

Cel mai asteptat meci din Primera Division este confruntarea dintre Real Madrid si Barcelona, rivalitatea dintre cele doua mari puteri ale fotbalului mondial datind de zeci de ani. In acest sezon, catalanii au fost cei care au facut jocurile in campionat, „galacticii“ incercind fara folos sa-i prinda din urma. Dupa un umilitor 0-3 pe „Nou Camp“, madrilenii vor incerca miine sa-si ia revansa pe „Bernabeu“, o victorie in fata marilor rivali indulcind putin din amarul a inca unui sezon ratat de Real. Barca are noua puncte avans, cu sapte etape inainte de final, iar un rezultat favorabil ar aduce titlul in vitrina clubului blau-grana. In schimb, o victorie a gazdelor ar face mai interesant finalul de sezon, dar sansele trupei lui Luxemburgo la titlu ar ramine minime.


Barcelona are insa mari probleme de efectiv inaintea acestui derbi, pe lista indisponibililor adaugindu-se si Ronaldinho, din cauza unor probleme intestinale acesta neparticipind la ultimele antrenamente ale trupei lui Rijkaard. Absenta brazilianului ar constitui o lovitura dura pentru antrenorul olandez, care nu se va putea baza nici pe serviciile lui Deco, mijlocasul portughez fiind suspendat dupa ce a primit un cartonas galben etapa trecuta, cu Betis (3-3). De asemenea, prezenta capitanului catalanilor, Carles Puyol, este pusa sub semnul intrebarii, acesta suferind o accidentare in partida Serbia-Muntenegru – Spania (0-0).


Nici madrilenii nu stau insa mai bine. Staff-ul medical al echipei face eforturi sa il recupereze pina la ora meciului pe atacantul Raul si pe mijlocasul David Beckham. Englezul, care a suferit o intindere musculara la coapsa, a efectuat un antrenament usor, insa internationalul spaniol nu s-a pregatit, fiind inca racit. De la Real vor lipsi in mod sigur Walter Samuel si Guti, suspendati, in timp ce Figo este anuntat rezerva, in locul sau urmind sa fie titularizat Michael Owen.


Perez nu-i vrea pe Eto’o si Ronaldinho


Pentru a mai incinge putin spiritele inaintea confruntarii de miine, Florentino Perez, presedintele Realului, a precizat ca fotbalisti ca Ronaldinho si Samuel Eto’o nu ar avea loc in echipa pregatita de Wanderlei Luxemburgo. „Noi avem doi dintre cei mai buni atacanti din lume, Raul si Ronaldo, si este foarte greu sa spui ca unul dintre ei ar trebui sa plece pentru a veni Eto’o. Noi am luat deja o decizie in cazul lui Eto’o si, daca s-ar mai ivi o data ocazia, am face la fel. Nici Ronaldinho nu are loc la Real Madrid si nici nu exista vreo posibilitate ca el sa vina la echipa noastra“, a spus Perez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS