16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportProtejati-va cu puncte!

Protejati-va cu puncte!

Dupa ce si-a incordat muschii pe spinarea unei ziariste, Popete trebuie sa demonstreze astazi, in meciul cu Juventus Bucuresti, ca are ceva in comun si cu fotbalul, la fel ca si majoritatea colegilor sai. Insasi conducerea clubului a sanctionat limitele fotbalistice ale lui Negut, Lapadat, Popete, Ilie, Stefan si Ursu, ultimii patru dovedind „atitudine superficiala in joc“, fiind sanctionati cu un ultim avertisment dupa remiza de la Bucuresti cu Inter Gaz.


Manifestarea huliganica a lui Popete a fost sanctionata intr-un comunicat remis de conducerea „pandurilor“, care recunoaste incidentul si-l dezaproba. Dupa ce le-a interzis accesul in hotelurile care gazduiesc echipa Pandurii, sefii gruparii gorjene le atrag atentia ziaristilor sa nu violeze spatiul intim al fotbalistilor, vestiarul. Pentru a preveni astfel de incidente, mai-marii clubului din Tirgu Jiu vor lua masuri suplimentare de protectie a echipei, fara a specifica care sint acestea.


Analizind gradul de periculozitate al meseriei de ziarist, vicepresedintele Viorel Temelescu le-a facut acestora o „recomandare“: „Sinteti oameni care in orice moment sinteti expusi unor pericole, miine, poimiine poate vi se ia glanda pe la spate. Aveti o meserie periculoasa“.


Antrenorul Emil Sandoi si-a facut calcule si estimeaza ca, daca echipa sa va obtine douazeci de puncte in urmatoarele opt etape, ar trece pe primul loc al clasamentului. Tehnicianul a axat toate antrenamentele din aceasta saptamina pe finalizare si spera ca acest lucru sa se vada in meciul cu elevii lui „Magiun“. Singurul indisponibil este Iulian Stefan, care sufera de furunculoza, dar ar putea reveni pe gazon Vintilescu, in functie si de evolutia scorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS