10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Ne-au tras-o!

Stiinta a jucat ieri in portocaliu, asa cum a facut-o si in urma cu trei ani, la Bistrita, iar rezultatul a fost acelasi: infringere. Desi sint multe sute de kilometri intre Craiova si Iasi, 100 de masochisti din Banie au fost prezenti ieri pe stadionul „Emil Alexandrescu“ si au vazut Stiinta ducindu-se spre Divizia B.
Gazdele au avut sansa de a marca inca din primul minut, cind au dejucat pasul la ofsaid al craiovenilor, dar Miclea a fost blocat ca la handbal de Guso. Stiinta a echilibrat jocul si a avut doua ocazii bune, prin M. Iordache (’11) si Plesan (’14), de fiecare data portarul Branet respingind in corner. Onofras a ripostat in minutul 36, imediat, pe contraataca, Dragan
s-a pierdut intr-o situatie de superioritate a craiovenilor, iar sirul ocaziilor a fost incheiat cu gol, in minutul 40, de Bernard. Fundasul moldovean, nemarcat in careul oltenilor, a inscris cu capul in urma unei lovituri libere, fazele fixe fiind marea problema a Universitatii din acest campionat.
Imediat dupa pauza, lui Papura i-a fost anulat un gol pentru un fault asupra lui Baldovin, dar iesenii si-au revenit la timp si pina spre final au ratat mai multe ocazii de a inscrie, craiovenii fiind groggy. De asemenea, elevii lui Ionut Popa au acuzat neacordarea a doua lovituri de pedeapsa pentru presupuse faulturi asupra lui Onofras. In minutul 89, I. Iordache a irosit cu nonsalanta una dintre ultimele sanse ale Stiintei de a ramine in Divizia A, pina la urma Plesan impingind mingea in plasa, insa arbitrul Tudor a anulat golul pentru un presupus fault in atac.
In conditiile in care linia mediana a Universitatii a fost inexistenta, s-a sperat ca salvarea sa vina din atac, de la un mijlocas de meserie, Plesan. Internationalul oltean s-a zbatut mult, dar nu a reusit mare lucru, ca de altfel majoritatea colegilor sai, printre cei mai slabi de pe teren fiind Schumacher si Bundea.
La conferinta de presa, antrenorul craiovenilor, Marian Bondrea, a spus ca Stiinta merita cel putin o remiza. „Cred ca rezultatul nu este conform cu ceea ce s-a intimplat pe teren. Consider ca am marcat doua goluri valabile. Anumite greseli pe care le-am facut
ne-au cauzat infringerea. Inaintea acestui meci eram cu capul in apa, acum nu mai avem aer deloc. Trebuie stabilita o strategie pentru viitor, indiferent de ce se va intimpla in acest campionat. Este pacat ca unei echipe care a fost iubita in toata tara i s-a strigat de un stadion intrega «B-ul! B-ul!»“, a incheiat Bondrea, care a parut ca este impacat cu gindul retrogradarii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS