21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMourinho, poti sa antrenezi din fotoliu!

Mourinho, poti sa antrenezi din fotoliu!

Nici nu apucase probabil Mourinho sa se aseze in fata televizorului, unde si-a ispasit pedeapsa dictata de UEFA, ca baietii sai de milioane de lire sterline au si deschis scorul. Era minutul patru al sfertului de finala cu Bayern cind sutul lui Joe Cole a fost deviat de Lucio in propria poarta. Kahn avea sa mai fie pacalit inca de trei ori de londonezi pina la final, intr-una dintre putinele partide din cariera sa in care a primit patru goluri.


Fara Pizarro si Makaay, forta ofensiva a bavarezilor a fost diminuata, zbaterile peruvianului Guerrero intre Carvalho si Terry parind hilare. Tinarul Schweinsteiger a marcat la citeva minute dupa ce a fost introdus pe teren, dar nu a facut decit sa puna in miscare metronomul lui Chelsea, Frank Lampard, care in zece minute a realizat o diferenta de doua goluri intre gazde si Bayern. A doua reusita a mijlocasului englez a fost una magistrala, preluare pe piept cu spatele la poarta, intoarcere cu 180 de grade si sut din drop in coltul lung.


Tavalugul lui Mourinho a mai punctat o data prin Drogba, iar Ballack a redus diferenta la doua goluri inaintea returului de pe „Olympiastadion“, insa, dupa modul cum s-a jucat, Magath are mare nevoie de indisponibilii de miercuri pentru a spera la intoarcerea situatiei. Si daca Barcelona nu s-a calificat dupa un 2-4 pe „Stamford Bridge“, la ce poate spera o echipa ca Bayern, care miercuri a aratat ca este cu doua clase sub o Chelsea, „orfana“ de Mourinho?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS