3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

In numele tatalui

Dupa ce la inceputul saptaminii conducerea clubului Pandurii a remis un comunicat prin care li se interzice corespondentilor de presa cazarea in acelasi hotel cu fotbalistii, la cererea acestora din urma, ieri fotbalistul Florin Popete a pus capac la masura aberanta a sefilor sai si a agresat-o fizic si verbal pe ziarista sportiva Monalisa Popescu. Popete i-a cerut socoteala jurnalistei pentru articolele defaimatoare la adresa sa din urma cu o zi si a incercat sa-si faca dreptate de fata cu colegii de echipa in fata vestiarelor divizionarei B. Tehnicianul Sandoi, in loc sa aplaneze conflictul, a preferat sa paraseasca incaperea si sa se faca nevazut, singurul care a intervenit pentru detensionarea situatiei fiind capitanul de echipa Sorin Vintilescu. Popescu sustine ca Popete ar fi lovit-o cu pumnul in spate si ar fi tras-o de par: „Popete era in birou la Emil, impreuna cu Bejinaru. Eu am intrat sa-l intreb de ce ma cauta prin stadion si a inceput sa ma jigneasca. Emil s-a ridicat si a plecat, iar Popete mi-a reprosat de ce am scris ca s-a dus cu masina in deplasare. In timp ce ne certam m-a amenintat si a venit Catelu sa ne scoata afara din biroul lui Sandoi. Eu am iesit prima si in usa m-am trezit cu el in spatele meu ca ma tragea de par si ma lovea cu pumnul in spate. M-a impins pina in hol, unde a continuat sa ma loveasca. Martori au fost aproape toti jucatorii care se uitau cum ma loveste. La tipetele mele au iesit din vestiar si Vancea cu Vintilescu, care i-au strigat sa se opreasca, ultimul intervenind si tragindu-l in vestiar pe Popete“.


Monalisa Popescu a depus plingere la politie impotriva fotbalistului Florin Popete si va solicita certificat medico-legal dupa ce medicii legisti vor incheia cheful organizat cu ocazia Zilei Sanatatii la un restaurant din Tirgu Jiu. Ziarista a fost diagnosticata cu traumatism osos si intindere de ligamente la bratul sting si i-a fost imobilizata mina in ghips pentru sapte zile. Monalisa Popescu s-a judecat cu Pompiliu Popete, tatal fotbalistului, care a primit o amenda administrativa.


Fotbalistul a preferat sa evite discutiile cu presa pe marginea acestui subiect, dar a fost nevoit sa dea declaratii politistilor care au sosit sa ancheteze agresiunea, sesizindu-se la plingerea ziaristei.


Sandoi se face ca ploua


Presedintele Marin Condescu sustine ca nu va lua masuri impotriva fotbalistului, asteptind rezultatele anchetei politienesti: „Nu am fost pentru conflicte si nu le-am incurajat. Vom lua cele mai drastice masuri in urma anchetei facute de politie. Sa vedem cine a fost agresorul si cine a fost agresatul. Popete avea mai multe optiuni decit sa o agreseze. Nu trebuia sa-si faca singur dreptate“.


Antrenorul Emil Sandoi nu a vazut si nu a auzit nimic si le-a spus jucatorilor sa se concentreze doar asupra jocului de simbata: „Am fost la stadion, i-am salutat pe amindoi si am plecat la cabinetul medical. Dupa antrenament, am tinut o sedinta tehnica in care le-am spus ca problemele personale trebuie ingropate acasa“.


Vicepresedintele Viorel Temelescu sustine ca ziarista ar fi incalcat ROI, conform caruia nu avea voie sa fie prezenta in zona vestiarelor. Vicele „pandurilor“ contraataca si afirma ca ar putea sa o dea in judecata pe jurnalista pentru violare de spatiu. Temelescu uita sa precizeze ca spatiul de care pomeneste face parte din domeniul public si nu-i apartine lui sau clubului.


„I-am despartit, l-am luat pe Popete si l-am tras in vestiar ca sa se termine circul de acolo. A fost cearta, a fost conflict, dar nu am vazut nici o lovitura“, a afirmat Vintilescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS