10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoar EMC Rovinari are misiune usoara

Doar EMC Rovinari are misiune usoara

Doua dintre cele trei divizionare C gorjene evolueaza astazi, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 17-a, pe teren propriu, EMC Rovinari avind o misiune mai usoara in fata Gloriei Resita, in timp ce Minerul Matasari joaca in compania ocupantei locului secund in seria a 6-a. „Tunarii“ de la Motru dau examenul la Universitatea Resita, incercind primul punct din deplasare in acest retur. Inainte de debutul partidelor, pe toate stadioanele Diviziei C se va tine un moment de reculegere in memoria Papei Ioan Paul al II-lea.


EMC Rovinari – Gloria Resita


Partida dintre ocupanta locului patru, EMC Rovinari, si cea a penultimului loc, Gloria Resita, pare dezechilibrata la prima vedere, insa oaspetii au mai facut „victime“ in Gorj pe acelasi principiu. Acum doua etape, resitenii au invins in mod surprinzator la Motru, dar au cedat punctele la „masa verde“ pentru folosirea unor jucatori in stare de suspendare. Avertizate, gazdele trateaza jocul cu seriozitate si spera sa obtina toate punctele. „Meciul nu este usor si trebuie tratat cu seriozitate“, sustine organizatorul de competitii Viorel Cioara. La EMC nu exista accidentati sau suspendati, gruparea gorjeana fiind intarita si cu citiva fotbalisti de la Pandurii. Lapadat si Negut au fost trimisi la „satelit“ de Emil Sandoi dupa jocul cu Inter Gaz, iar Pindaru, Cristea, Paris si Petrisor au ramas sa se pregateasca sub comanda tehnicianului Romica Negroiu, dupa egalul din etapa precedenta. Jocul va fi condus de o brigada din Craiova, cu O. Dumitrica la centru, ajutat de asistentii O. Dinu si A. Stanciu.


Minerul Matasari – UM Timisoara


Nici un pas gresit pe propriul teren este deviza care da sperante de salvare de la retrogradare „minerilor“ din Matasari. „Moralul este bun. Nu avem decit sa jucam si sa cistigam. Toate conditiile sint asigurate pentru victorie“, spune optimist directorul sportiv Tanasie Ghimis. La gorjeni nu exista jucatori accidentati sau suspendati, tot lotul fiind valid. Canavoiu, autorul unicului gol inscris de matasareni in retur, este si de aceasta data „luminita“ de la capatul… clasamentului. „Canavoiu este cel mai in forma atacant al nostru“, il lauda Ghimis pe jucatorul de la Minerul Matasari, cu credinta ca fotbalistul isi va pune amprenta pe tabela de marcaj si in meciul cu UMT. Partida este condusa de A. Huzu, din Sibiu, ajutat de concitadinii sai I. Ciocanea si C. Nan.


Universitatea Resita – Arsenal Motru


Dupa doua rezultate slabe pe teren propriu, Arsenal Motru are sansa reabilitarii in fieful unei echipe aflate pe podium, Universitatea Resita. Cei trei antrenori ai oaspetilor pot folosi orice jucator din lot, cu exceptia lui Calin, accidentat la ultimul antrenament. Intilnirea din Banat este condusa de arbitri din Oradea, cu S. Erdei, la centru, sustinut de asistentii C. Cheregi si S. Moisin.


Seria a 6-a mai programeaza in aceasta etapa partidele Hexe Jebel Timisoara – CFR Timisoara, Auxerre Trans Orsova – Severnav Severin si CS Florian Jimbolia – Minerul Moldova Noua. Minerul Mehedinti Valea Copcii sta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS