21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Ca la Marasesti!

O avancronica a unui meci in care Craiova isi joaca, intr-un fel, o ultima sansa in incercarea disperata de a se salva nu poate cuprinde decit disperarea oltenilor ajunsi pe ultimul loc. In ambele tabere este destula neliniste si tensiune, mai ales din cauza situatiei din clasament. Universitatea a plecat de miercuri din Banie, iar moldovenii sint in cantonament de citeva zile, deoarece antrenorul Ionut Popa a decis ca pina la sfirsitul acestui sezon sa-si tina jucatorii sub directa observatie.


Intilnirea se disputa, cum spuneam, intr-o tensiune deosebita, iar unele evenimente mediatizate in saptamina aceasta din ambele tabere au inflamat-o. Oltenii sint suspectati ca ar fi incercat o racolare a unor jucatori, dar nimeni nu este in stare sa produca nici o dovada. Marius Stan a recunoscut insa ca „Poli“ Iasi si-a luat anumite masuri de protectie, exprimindu-si nedumerirea asupra faptului ca Universitatea nu s-a delimitat oficial de presupusele incercari de blat din meciul cu Sportul. Despre partida de astazi, oficialul lui „Poli“ Iasi a punctat: „Pentru Universitatea Craiova, aflata, surprinzator, in postura de «lanterna rosie», aceasta intilnire este vitala, iar pentru «Poli» Iasi este esentiala! Daca vineri (astazi – n.r.), Universitatea pierde la Iasi, cred ca in proportie de 90 la suta oltenii sint ca si retrogradati in Divizia B. Si noi, clasati pe locul 13, cu doar 19 puncte, daca pierdem meciul acasa, vom avea mari probleme. Ce mai, intram adinc si noi in hora retrogradarii“.


De altfel, intilnirile directe dintre echipele care sint potentiale candidate la retrogradare – cele de la locul opt in jos – ar putea decide cele trei formatii care vor juca in sezonul urmator la matineu. Schumacher a declarat zilele trecute ca oltenii ar avea nevoie de un fel de soc, adica o victorie! Care este posibila la Iasi!


Craiova are in decurs de zece zile trei meciuri de foc, adevarate examene, cu implicatii directe asupra viitorului. Dupa ce astazi, la Iasi, se mizeaza pe prima victorie din retur, miercuri jucam cu Farul (returul semifinalei Cupei României), iar duminica viitoare,17 aprilie, Universitatea vrea sa produca surpriza pe „Ion Oblemenco“. E vorba de derbiul cu Steaua. Vrabia malai viseaza?!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII